Hoppa till sidans innehåll

Välkommen till Lagga Långhundra BK's hemsida


Bakgrund

Lagga IF och Långhundra SK genomförde 2010 en sammanslagning i syfte att rädda fotbollstraditionerna i Lagga och Långhundra byar. Båda föreningarna har under årtionden haft ungdoms och seniorverksamhet, men över tid har intresset för sporten avtagit.

 

Vår målsättning är att idrottsligt och socialt engagera barn, ungdomar och dess föräldrar bosatta i Lagga och Långhundra. Vår verksamhet är öppen för alla. Närhet och låga kostnader skall göra det möjligt för alla att medverka och känna sig välkomna. Föreningen tillämpar Fair-play samt Nolltolerans och alla aktiva - ledare - föräldrar som representerar föreningen skall vara ett föredöme för idrottsverksamheten, vilket är enligt föreningspolicyn. Vi har ett gott samarbete med andra föreningar och organisationer i och utanför kommunen och verkar aktivt mot droger, rasism och våld.

 

Organisation.

Föreningen har idag två Herr- och ett Dam-seniorlag varav ena herrlaget är ett samarbete med Vassunda IF och sex barn-och ungdomslag, F02-03, F04, F05, P06, PF07-08 och PF9-10. Föreningens styrelse representeras av medlemmar ur de tidigare två föreningarna.

 

Anläggningar.

Föreningen har två anläggningar, Furuvallen i Lagga och Stenevi IP i Långhundra.
Uppdaterad: 08 JUN 2016 06:20

Postadress:
Lagga-Långhundra BK - Fotboll
Mälsta Ulriksberg 414
74195 Knivsta

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info