Hoppa till sidans innehåll

Kuben cup på lördag

02 FEB 2018 09:24
Lördag den 3/2 är det dags för Kuben cup igen och damlaget finns givetvis på följande. Här följer några ord från ledarsidan angående cupen.
  • Skapad: 02 FEB 2018 09:24

Då var det dags för Kuben Cup igen och som vanligt finns Långsele AIF med på damsidan. Laget har varit igång med lätt träning sedan början av november, men har först efter nyår höjt träningsdosen till mer regelbunden träning. Det är därför såklart lite oklart vart laget står i dagsläget och Kuben cup blir en första koll av lagstatusen.

Kuben Cup och inomhusfotbollen bjuder som alltid in till spännande tillställningar där i princip allt kan hända och är inte koncentrationen på topp så ramlar det lätt in några mål i baken. Det är väl också det som är charmen med just Kuben cup. Alla lag kan verkligen slå alla och det är nästan omöjligt att utse någon klar vinnare. Lagen från division 1 får nog dock som vanligt bära favoritskapet, men som sagt var allt kan hända.

För LAIF:s del är målsättningen som sig brukligt i Kuben Cup att alla spelare som är med i truppen ska prestera på topp och att laget ska visa upp en fin inomhusfotboll. Vi målar med andra ord inte upp oss som några favoriter som ska gå in och plocka hem bucklan, men gör vi det vi kommer överens om så ska vi kunna störa alla lag.

Framtidsmässigt så ska LAIF:s damlag försöka bygga vidare på den fina höstsäsongen som laget gjorde i division 3 under förra året och blir ett stabilare lag som etablerar sig på den övre halvan av trean. Här är Kuben Cup såklart en del i det arbetet och ett bra tillfälle för alla spelare att kliva fram och visa rätt inställning inför kommande utomhussäsong.

Som avslutning så hoppas vi att årets upplaga cupen blir en jämn tillställning med mycket publik och bra fotboll. Snygga mål och härliga prestationer kan vi nästan garantera, men vi säger pass på frågan om att tippa en slutgiltig vinnare.

Mer om Kuben cup

LAIF ställer i cupen upp med följande trupp:

1. Malou Karlström
5. Amelie Stenmark
6. Caroline Lidbom
7. Evelina Granholm
8. Camilla Johansson
10. Mikaela Lundqvist
14. Johanna Dahlin
15. Elisabeth Mikaelsson
16. Linnéa Perman
17. Magdalena Edholm
20. Maria Kuronen
21. Frida Granholm
22. Johanna Larsson
23. Caroline Landgren
25. Hilda Edström
28. Alexandra Perman (C)

Spelschema enligt följande:

10:00 Kramfors - LAIF
10:45 LAIF - Själevad
11:50 LAIF - Härnösand
12:55 Arnäs - LAIF

Om ni inte kan ta er till Långsele och Kubenhallen så kan ni följa matcherna via appen Sportswik eller på Kuben cups webbsida - Kuben cup

Skribent: Jens Berglund
Epost: Adressen Gömd
Långsele AIF - Div 2 Damer Mellersta Norrland
Idrottsvägen 3
882 30 Långsele
Telefon: 062021563
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Långsele AIF - Fotboll
Idrottsvägen 3
88230 Långsele

Kontakt:
Tel: 062021563
Fax: 062021563
E-post: This is a mailto link