Hoppa till sidans innehåll

Säsongen igång för damlaget

29 NOV 2018 08:47
Damlaget gjorde en fin säsong 2018 och hamnade på en andraplats i serien. Siktet är nu inställt på nästa säsong och träningarna är i full gång inne i Kuben.
  • Skapad: 29 NOV 2018 08:47

Damlaget tränar för nuvarande en gång i veckan i Kuben och tanken är att göra det fram till och med Nyårscupen.

- Vi tränar på söndagar kl. 18:00 och har fokus på mycket spel. I nuläget är alla som vill komma och testa att spela med oss välkomna att vara med utan några förbindelser, säger Jens Berglund från damlaget.

På spelarfronten har i princip alla spelare från föregående säsong aviserat fortsatt spel och det finns även förhoppningar om att fylla på truppen med några nygamla namn.

- Spelare som Hilda Edström, Maria Kuronen och Alexandra Perman fortsätter även nästa säsong. Anna Mikaelsson är tillbaka i träning efter graviditeten och en kortare vistelse i Umeå. Förutom Hilda har vi just nu även hennes äldre systrar Helen och Hanna i träning. Vi hoppas såklart att de ska känna suget att återigen dra på sig laiftröjan.

Jens Berglund fortsätter:

- Vi hoppas också att våra yngre spelare som Annie Nyman och Tindra Jennel Österlund ska fortsätta att ta kliv i sin utveckling och sakta men säkert börja etablera sig som stabila spelare i truppen. Det ska bli mycket spännande att se vad de kan uträtta under kommande säsong.

Efter Nyårscupen kommer laget att sakta trappa upp träningen, men just nu är alltså fokuset på mycket spel.

- För den som bara vill komma och känna på är det med andra ord ett perfekt läge att göra det nu, avslutar Jens Berglund.

Skribent: Jens Berglund
Epost: Adressen Gömd
Långsele AIF - Div 2 Damer Mellersta Norrland
Idrottsvägen 3
882 30 Långsele
Telefon: 062021563
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Långsele AIF - Fotboll
Idrottsvägen 3
88230 Långsele

Kontakt:
Tel: 062021563
Fax: 062021563
E-post: This is a mailto link