Hoppa till sidans innehåll

Spelartruppen börjar ta form

07 APR 2017 10:21
Seriepremiären för damlaget rycker allt närmare och årets spelartrupp är i och med det i princip klar.
  • Uppdaterad: 07 FEB 2018 10:33

Årets spelartrupp innehåller välkända namn som Sara Lidén och Mikaela Lundkvist. Tillbaka i truppen efter att ha fött barn är också Anna Mikaelsson, Alexandra Perman och Evelina Granholm.

- I truppen har vi även fått in en rad unga tjejer från Remsle (RUIF), bland annat Johanna Dahlin och Wilma Hedin. De har känt på lite seniorspel i RUIF, men nu kommer de göra sin första hela säsong i ett seniorlag och det ska bli spännande att se deras utvecklingskurva. Caroline Lidbom är också ett intressant namn som kommit från RUIF, säger Jens Berglund.

På tränarsidan har i sin tur Hans Hiller tackat för sig och återfinns numera hos RUIF. Tränarsidan består i dagsläget därför av Lars Jonsson, Thomas Eriksson och Jens Berglund.

På förlustsidan finns även Malin Persson som gått till RUIF och Tove Domeij som lagt målvaktshandskarna på hyllan.

- Tappa en så pass bra målvakt som Tove är så klart tungt, men vi har istället lyckats knyta till oss Elin Svensson från RUIF. Även hon är en ung tjej som nu kommer göra sin första hela seniorsäsong i och med övergången till oss.

Comeback för systrarna Kuronen

I årets trupp finns även Jenny Kuronen och hennes lillasyster Maria, som efter några års uppehåll är tillbaka på fotbollsplanen igen.

- Väldigt roligt att se deras namn i spelartruppen då de har väldigt mycket boll i sig. Maria med sin aviga spelstil och Jenny med sin kämparglöd. Vi både hoppas och tror att de kommer tillföra väldigt mycket till laget. Båda är dessutom två riktiga glädjespridare, avslutar Jens Berglund

För er som vill lära känna årets spelartrupp lite närmre kan i så fall gå in under fliken "Truppen 2017".

På bilden: Delar av spelartruppen från ett träningspass på Nipvallens konstgräs. Övre raden från höger: Prietha Ponnampalam, Wilma Hedin, Mikaela Lundkvist, Jenny Kuronen, Maria Kuronen, Elvira Westén, Elin Svensson, Nathalie Gradin Edström, Evelina Granholm och Jens Berglund
Nedersta raden från höger: Johanna Dahlin, Felicia Nilsson, Johanna Larsson, Camilla Johansson, Sara Lidén, Amelia Sjödin, Caroline Lidbom och Frida Granholm. Liggande: Alexandra Perman och Meilili Palmberg

Skribent: Jens Berglund
Epost: Adressen Gömd
Långsele AIF - Div 2 Damer Mellersta Norrland
Idrottsvägen 3
882 30 Långsele
Telefon: 062021563
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Långsele AIF - Fotboll
Idrottsvägen 3
88230 Långsele

Kontakt:
Tel: 062021563
Fax: 062021563
E-post: This is a mailto link