Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Fotbollsskolan 2012


55 förväntningsfulla flickor och pojkar samlades på Faxängen IP för att delta i 2012 års upplaga av landslagets fotbollsskola. Vädret visade sig från sin bästa sida denna måndag i juni och gräsplanerna var i superkondition.

Efter det traditionella lagfotot där alla deltagare satt som brukligt i sina landslagströjor delades gruppen upp i träningsgrupper med namn som Spanien, England, Brasilien, Sverige, Tyskland och Argentina. Internationellt var namnet i dagarna 3 på Faxängens IP.

Under ledning av våra instruktörer, Malin, Amelia, Fredrik, Anton och Mei-Lili satt olika aktiviteter igång allt under våra duktiga ledare och organisatörer Patrik och Clas gillande.

På tisdagen kom den ”svenska sommaren” tillbaka regn och åter regn men med KUBEN 50 meter bort så fick aktiviteterna flytta inomhus vilket fungerade bra.

På onsdagen kom solen tillbaka och deltagarna kunde likt vårruset hos korna ta våra gräsplaner i besittning, under dagens gång satt matpatrullen igång att grilla hamburgare/korv samt läsk allt sponsrat av Svenska Kyrkan. Det var ett hungrigt gäng som tog en paus för att fylla magen med ny energi.

Lägret avslutades under eftermiddagen med det sedvanliga vattenkriget och med facit i hand så blev lägret en succé och LAIF ser fram emot nästa års fotbollsskola.

ETT STORT TACK TILL ALLA DELTAGARE, LEDARE, INSTRUKTÖRER, SVENSKA KYRKAN samt FÖRÄLDRAR.

 

LAIF/FOTBOLL

 

"klicka" på bilderna för ett större format

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:53 Skribent: Michael Lindgren

Postadress:
Långsele AIF - Fotboll
Idrottsvägen 3
88230 Långsele

Kontakt:
Tel: 062021563
Fax: 062021563
E-post: laif.langsele@kramne...

Se all info