Hoppa till sidans innehåll

ICA Nära - ny huvudsponsor

07 FEB 2014 11:55
Långsele AIF har det stora nöjet att presentera ICA Nära i Långsele som ny huvudsponsor och samarbetspartner för föreningen.
  • Uppdaterad: 05 MAR 2017 16:57

Sponsorarbetet har pågått sedan hösten 2013 och de flesta bitarna börjar nu falla plats. Jens Berglund, ordförande för Långsele AIF, är givetvis mycket nöjd med att kunna presentera en ny huvudsponso och samarbetspartner:

- Det känns roligt att ett företag på ort vill samarbete med oss och jag tror att vi tillsammans kan bjuda på flera spännande saker för alla anhängare av LAIF.

Långsele AIF kommer under säsongen 2014 satsa på att öka intresset kring framför allt damlagets hemmamatcher och även lyfta fram sina samarbetspartners på ett ännu bättre sätt.

- Vi vill skapa lite feststämning kring matcherna och bjuda alla supportrar på ett riktigt bra arrangemang. Detta gör också att våra samarbetspartners får en ännu bättre arena att visa upp sitt företag på, säger Jens Berglund

I och med samarbetet med ICA Nära i Långsele kommer även alla medlemmar som har ICA kundkort att få en nyckelbricka hemskickad efter att de betalat sin medlemsavgift.

- Visar man sedan upp sin bricka i kassan när man handlar på ICA i Långsele så tillfaller 1 % av summan föreningen. Ett väldigt fint sätt av ICA att stödja föreningen på tycker vi, fortsätter Jens Berglund.

I slutet av februari kommer alla Långsele AIF:s samarbetspartners presenteras på webbsidan.

Skribent: Jens Berglund

Postadress:
Långsele AIF - Fotboll
Idrottsvägen 3
88230 Långsele

Kontakt:
Tel: 062021563
Fax: 062021563
E-post: laif.langsele@kramne...

Se all info