Hoppa till sidans innehåll
Motionsbingo var en populär aktivitet under Laifdagen och Helena Heikström och Karolina Grönlund hade fullt upp mest hela tiden.

Laifdag i underbart höstväder

21 SEP 2014 17:25
Den 20/9 bjöd Långsele AIF in till stor Laifdag på Faxängen. Det blev en härlig dag med strålande sol, många aktiviteter och en skön derbyvinst för vårt damlag över RUIF från Sollefteå.
  • Skapad: 21 SEP 2014 17:25

Dagen innehöll allt från motionsbingo och öppet hus på gymmet till olika tävlingar, bland annat i vem som skjuter hårdast i Långsele. Den som var hungrig kunde dessutom unna sig gott fika och hamburgare för att sedan avsluta hela kostcirkeln med att köpa en kolbulle av Lions i Långsele. Under dagen bjöd även Graninge modellflygklubb på imponerande flyguppvisning med både plan och helikoptrar i olika storlekar.

Jens Berglund som är ordförande i Långsele AIF var nöjd med både dagen och det fina vädret.

- Helt underbart väder och jag tror att alla som tog sig ner till Faxängen under den här dagen är nöjda. Roligt att se att många också stannade kvar för att se den spännande derbymatchen mellan vårt damlag och RUIF. Extra skön att vi då dessutom kunde ta hem segern med 2-1.

I fotbollsmatchens halvtidspaus bjöds det på rafflande straffsparkstävling mellan LAIF:s sponsorer under 2014. I mål stod Jens Berglund, men om sanningen ska fram hade han det rätt så tufft mellan stolparna.

- Ja, klubbarna står nog tyvärr inte i kö för att värvra mig. Jag var i alla fall på 2-3 bollar och det kändes som att jag kastade mig väldigt proffsigt.

Efter flera straffomgångar med det ena skottet snyggare än det andra stod tillsist Textilias Dennis Nilsson som slutsegare.

Huvudnumret för dagen var så klart matchen mellan LAIF och RUIF och det blev en riktigt nervkittlande historia. Efter första halvleken var ställningen 0-0, men i andra halvleken kunde LAIF rusa fram till 2-0. Båda målen gjorda av Elisabeth Mikaelsson. RUIF kunde dock reducera med mindre än tio minuter kvar efter en fin soloprestation av Frida Karlsson. Närmre än så kom dock inte besökarna från Sollefteå utan vårt gulsvarta lag tog hem segern. Ett längre referat från matchen kan ni läsa via nedastående länk:

Referat, LAIF - RUIF

Vinnarna i gymmets tävling finner ni via denna länk

bettan

Elisabeth Mikaelsson avgjorde matchen mot RUIF med sina två mål.

Skribent: Jens Berglund

Postadress:
Långsele AIF - Fotboll
Idrottsvägen 3
88230 Långsele

Kontakt:
Tel: 062021563
Fax: 062021563
E-post: laif.langsele@kramne...

Se all info