Hoppa till sidans innehåll

LAIF:s grabbar vann Örncupen

06 JUL 2016 13:20
LAIF:s P04 gjorde rent hus och vann i helgen Örncupen utan att förlora en match. I finalen besegrades Sollefteå med 3-1.
  • Uppdaterad: 05 MAR 2017 16:57

- Det var jämna matcher rakt igenom och vi slog bland annat Sollefteå och Arnäs i gruppspelet, säger tränaren Mats Sahlin.

 

LAIF gick alltså obesegrade genom hela gruppspelet och fick i semifinalen möta MIK/GIF från Moliden. Matchen var jämn och LAIF lyckades bland annat hämta upp ett underläge innan de kunde vinna med 4-3.

 

- I finalen fick vi möta lokalkonkurrenten Sollefteå. Vi slog dem redan i gruppspelet med 3-0, men vi snackade mycket med grabbarna om att det här var en helt ny match.

 

Trots detta tog Sollefteå ledningen med 0-1, men grabbarna visade upp en härlig kämpaglöd och lyckades redan i första halvlek vända på matchen.

 

- Vi fortsatte att spela vårt spel då vi vet att det är ett vinnande koncept. Mycket riktigt gjorde vi både 1-1 och 2-1 innan halvleken var slut. I andra halvlek petade vi in en boll till och då var segern klar.

 

Mats Sahlin avslutar:

 

- Sollefteå gjorde en kanonmatch men vi drog det längsta strået den här gången. Våra grabbar gjorde en otroligt bra turnering och jag tror att alla är mer än nöjda med att kunde åka hem som segrare av Örncupen utan att ha förlorat en match.

 

Skribent: Jens Berglund
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Långsele AIF - Fotboll
Idrottsvägen 3
88230 Långsele

Kontakt:
Tel: 062021563
Fax: 062021563
E-post: laif.langsele@kramne...

Se all info