Hoppa till sidans innehåll

Nuläget för Hansson loge

28 AUG 2015 11:20
Långsele AIF:s medlemmar har under året beslutat om en försäljning av Hanssons loge. Många är såklart nyfikna över vad som händer och om det redan nu finns spekulanter.
  • Uppdaterad: 05 MAR 2017 16:57

- Vi har legat lite lågt här under sommaren när det gäller försäljningen av Hanssons loge, mycket på grund av att den har varit uthyrd vid ett flertal tillfällen, säger ordförande Jens Berglund.

Enligt Jens kommer en höger växel läggas in under hösten och där första steget är en värdering av området och dess fastigheter.

- Vi vill dessutom ge intressenter bra möjligheter för att eventuellt kunna planera för en danssommar under 2016. Värderingen är beställd och förväntas bli klar i mitten av september. Efter det följer nästa steg vilket då blir att på ett lämpligt sätt hitta en köpare.

För den som är danssugen arrangerar företaget Lejonsson dans till Jannez den 29/8. Mer information om det går att läsa på Hanssons loge webbsida www.hanssonsloge.se.

- Styrelsens förhoppning är givetvis att finna en köpare som vill fortsätta den fina traditionen att arrangera danser och nöjesevenemang på Hanssons loge. Men som sagt var, första steget just nu är att göra en värdering för att därigenom få en bra och obejktiv bild över hur mycket logen är värd, avslutar Jens Berglund.

Skribent: Jens Berglund

Postadress:
Långsele AIF - Fotboll
Idrottsvägen 3
88230 Långsele

Kontakt:
Tel: 062021563
Fax: 062021563
E-post: laif.langsele@kramne...

Se all info