Hoppa till sidans innehåll

Ny fotbollsplan för spontanspel

04 JUL 2014 13:32
Har ni saknat en fotbollsplan för spontanspel i Långsele? LAIF gör så att er väntan i så fall är över.
  • Uppdaterad: 05 MAR 2017 16:57

Faxängen har under en lång tid erbjudit de enda riktiga fotbollsplanerna i Långsele. Under veckorna och helgerna är de dock upptagna av antingen fotbollsträning eller match. Långa perioder är de även avstängda för underhåll. Inte direkt bra för de som bara vill kicka lite boll på skoj med andra ord. Långsele AIF kommer dock ändra på det och håller som bäst på med att ställa ordning en plan utanför Faxängen som är öppen för härligt spontantspel.

- Ja, den gräsyta på Fridhemsvägen som de rivna hyreshusen lämnade efter sig är helt perfekt för spontanfotboll. Vi kontaktade helt enkelt samhällsbyggnadskontoret på Sollefteå kommun och hörde oss för om vi fick ställa  iordning en mindre fotbollsplan där, säger Jens Berglund som är ordförande i Långsele AIF.

Jens fortsätter:

- De hade inga invändningar mot det och nu är ett kontrakt skrivet som löper till slutet av september. Nu ska vi bara försöka komma över ett par prisvärda fotbollsmål som vi kan ställa dit.

Fotbollsplanen kommer vara öppen för alla och klippas samt underhållas ungefär en gång i veckan. När fotbollsmålen är på plats är alla välkomna att börja nyttja planen.

 


Har du tips på var det finns begagnade fotbollsmål? Hör i så fall av dig till Långsele AIF:s kansli, telefon:  0620-215 63 eller till Jens Berglund, telefon 070-320 78 89.

 

Skribent: Jens Berglund

Postadress:
Långsele AIF - Fotboll
Idrottsvägen 3
88230 Långsele

Kontakt:
Tel: 062021563
Fax: 062021563
E-post: laif.langsele@kramne...

Se all info