Hoppa till sidans innehåll

Ny sportchef för damlaget

03 DEC 2013 11:45
Jerry Johansson heter mannen som ska axla rollen som sportchef för Långsele AIF:s stolta damlag.
  • Skapad: 03 DEC 2013 11:45

Som nykomlingar i division 2 gjorde Långsele AIF:s damlag en väldigt stark säsong och var länge med i kampen om topplaceringarna. Med Jerry Johansson som ny sportchef hoppas vi kunde etablera en bra organisation kring laget och få en stark spelartrupp även nästa år.

- Mitt mål är att tidigt på året ha klart med en bred spelartrupp. Förra säsongen gick LAIF ibland runt på en väldigt tunn trupp och det hoppas jag att vi kan ändra på när vi drar igång med seriespelet igen. Visionen är att ha en så pass bred trupp att vi även kan ha ett seriespelande utvecklingslag, säger Jerry Johansson.

Förra säsongen slutade med en mer än väl godkänd sjätteplats och framför allt så visade laget många gånger upp ett riktigt fint spel.

- Vår första målsättning nu är att bli ett stabilt och spelande division 2 lag  på övre halvan av serien. Sett till det spelarmaterial som vi redan har tycker jag att det är en väldigt rimlig målsättning. LAIF är helt enkelt ett väldigt bra lag och jag tror att säsongen 2014 kan bli riktigt rolig för alla som håller på oss, avslutar Jerry Johansson.

 

jerry_sportchef

Jerry Johansson

Skribent: Jens Berglund

Postadress:
Långsele AIF - Fotboll
Idrottsvägen 3
88230 Långsele

Kontakt:
Tel: 062021563
Fax: 062021563
E-post: laif.langsele@kramne...

Se all info