Hoppa till sidans innehåll

Nyårscupen för herrarna

2018-01-04 10:15
På lördag den 6/1 fortsätter vår resa mot att återigen ha ett herrlag i LAIF. Då är det dags för Nyårscupen i Kuben och vi ställer upp med hela tre lag.
  • Uppdaterad: 2018-01-16 15:45

- Det är en brokig skara fotbollsälskare som vi ställer upp med. Allt från välkända namn som Linus Perman till nya stjärnskott som Abdikadar Faruh, säger tränaren Mikael Sångberg.

Nyårscupen blir det första officiella framträdandet för herrarna och cupen består totalt av nio lag uppdelade i två grupper. De två första lagen går vidare till slutspel.

- I Nyårscupen är det inget krav på att vara registrerad i någon förening och det går även bra att spela i andra lag än vad man normalt gör. Därför hittar vi i våra trupper också spelare som i dagsläget spelar fotboll i andra föreningar.

Mikael Sångberg fortsätter:

- Fram till Nyårscupen har vi kört öppna träningar och alla har fått vara med och lira. Efter cupen kommer vi sätta oss ner och ha ett snack med hur vi går vidare med laget. Vår målsättning är fortfarande att ha ett lag med i division 6 till våren.

Det har varit full fart på träningarna med cirka 35 spelare på plats varje gång. När det gäller Nyårscupen är dock förväntningarna relativit nerskruvade från tränarhållet. Tränarna som för övrigt inte är helt obekanta när det gäller den lokala fotbollen - förutom Mikael Sångberg består den även av Dan Höglund och Torbjörn Hägesten.

- En del av de här grabbarna har inte spelat så många matcher och för några blir det här den första kontakten med seniorspel. Sedan har vi ju också några riktigt rutinerade rävar med.Vi är dock först och främst med för att se och lära, men ska förhoppningsvis också kunna bjuda på rolig fotboll. Och vinna matcher vill vi ju alltid göra.

Den första matchen spelas kl. 08:30 och fullständigt spelschema finner ni via nedanstående länk:

Spelschema - Nyårscupen

Skribent: Jens Berglund
Epost: Adressen Gömd

Ica Långsele logga

Statkraft%20Logo%20-_tcm9-3925

textilia_webb

logo_150_haglof-ab

Lan_logo_RGB

tempo_låg

Mio Långsele

sca_webb_liten

Gardencenterskylt

bergsgolv_webb

 

Postadress:
Långsele AIF - Fotboll
Idrottsvägen 3
88230 Långsele

Kontakt:
Tel: 062021563
Fax: 0620-215 63
E-post: This is a mailto link

Se all info