Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet


Långseles allmänna idrottsförening (LAIF) bildades 1920. Under årens lopp har sektioner som skidor, bandy, styrketräning, bågskytte, basket och boxning passerat revy. De dominerade sporterna har dock alltid varit fotboll och ishockey. Föreningen har varit ett nav för samhället när det gäller att skapa en levande bygd, gemenskap, ett aktivt fritidsliv och sunda värderingar.

Precis som alla andra måste vi ställa oss frågan: vilken typ av organisation vill LAIF vara? Vilka är våra mål? Klubbens visioner är viktiga för att vi ska lyckas.

Vår vision är att LAIF skall vara en idrotts- och sportinriktad förening för alla. En förening som erbjuder både träning-  och tävlingsaktiviteter för både ung som gammal. Vi vill tillhandahålla goda förutsättningar i form av kompetent ledarskap, välutbildad tränarkår, ändamålsenliga anläggningar och lokaler.

En del av LAIF:s verksamhetsidé är att ständigt vara i utveckling och möta en föränderlig värld varför vi även inser att om vi ska kunna locka människor till att engagera sig i föreningens och dess verksamheter måste vi våga pröva nya grepp och hålla våra faciliteter fräscha och uppdaterade. Därför är det naturligt att kunna erbjuda en attraktiv anläggning samt en väl fungerande organisation.

Det är vår ambition att LAIF ska vara ett av de viktigaste sociala alternativen på orten.

Välkommen till oss

 

Långsele 2012-10-01

Jens Berglund

Ordförande LAIF

Uppdaterad: 30 DEC 2014 14:38 Skribent: Michael Lindgren

Postadress:
Långsele AIF - Fotboll
Idrottsvägen 3
88230 Långsele

Kontakt:
Tel: 062021563
Fax: 062021563
E-post: laif.langsele@kramne...

Se all info