Hoppa till sidans innehåll

Inget Halikko 2017 för Länna

03 AUG 2017 12:31
Vilka är intresserade av att åka till Finland och springa orientering den 21 oktober? Frågan har ställts och intresset är allt för svalt för att vi ska få ihop ett eget lag.
  • Uppdaterad: 21 AUG 2017 21:25

Halikko är finnarnas svar på 25-manna, en stafett för klubblag med 15 sträckor. Sträckorna varierar från kort-lätt till lång-svår.

Länna har haft lag flera gånger på denna stafett. Avresa från Värtahamnen med Lalle Idrott och Resor på fredagskvällen den 19 oktober. Vi äter något gott på båten och sover i fyrbäddshytter på vår färd över Östersjön. Efter en sjöfrukost anländer vi Åbo där bussar väntar som tar oss till tävlingen.
På kvällen går det bussar tillbaka till Åbo och på båten väntar ett gott smörgåsbord och festen fortsätter så länge som orken räcker efter en lång dag. I Värtahamnen så såtr sedan en abonnerad buss och väntar på att köra oss tillbaka till Länna.

I år kolliderar inte Halikko med Daladubbeln så även ungdomarna kan hänga med (det finns sträckor från orange). Vi behöver ha 16 intresserade för att anmäla ett lag. Ställer du upp? Skriv då en kommentar nedan. Du kan aldrig förstöra för laget, men din medverkan är nödvändig för att vi ska få hop till ett lag.  

Skribent: Sture Larsson
E-post: This is a mailto link

Klubbstugan 
Länna IF:s Klubbstuga ligger på skolgården vid Länna Skola längs väg 282 

DAX att anmäla


Datum

Aktivitet
Anmäl
senast

 

DAX att anmäla PreO


Datum

Aktivitet
Anmäl
senast

 

 eventor_clubpage_160x38

Så här anmäler du dig till tävling 

 

 

 

 

Postadress:
Länna IF - Orientering
Krafft, Bärby äng 20
75597 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0761178455
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra sponsorer:


Holmen


uppsalafritd.se


Skrotcentralen


Infoping