Hoppa till sidans innehåll

Veckansbana 16-17

17 APR 2020 16:00
Veckansbana är till för alla som vill träna orientering eller bara ut och motionera i skogen. Vi har satt ut några reflexkontroller och kommer att försöka erbjuda en ny bana ungefär en gång i veckan.
  • Skapad: 17 APR 2020 16:00

På Länna IFs hemsida https://idrottonline.se/LannaIF-Orientering/ kommer det komma upp en nyhet med instruktioner om vart aktuell veckansbanas startpunkt finns.

För vecka 16-17 är startpunkten väster om 273 Almungevägen mellan Svedjan och Ängbol (se kartan) och är markerad med en skärm i vägkanten. Banana går sedan i skogen väster ut över flera fina höjder. Banan är ungefär 4km lång. Observera att kartan inte är helt uppdaterad varför det på några ställen finns nya hyggen och stigar som inte finns med på kartan eller är otydliga i verkligheten.

 Instruktioner för veckansbana.

  • Hitta startpunkten Gå in på Länna IFs hemsida och hitta aktuell startpunkt.

 

  • Låna en karta ur lådan. Låna en karta undertiden du är ute och orienterar men kom ihåg att lämna tillbaka kartan när du är klar så att fler får möjlighet att springa en bana.

 

  • Det finns en bana men kartan finns i två skalor 1:10000 och 1:7500, vilken man väljer är en smaksak.

 

  • Välj själv vilka kontroller du vill ta. Det finns ingen tidtagning och inget rätt eller fel, eller jo det finns ett rätt och det är att det ska vara kul och skönt att komma ut i skogen på sina egna villkor.

 

  • Sprid informationen till grannar och vänner. När kontrollerna väl sitter ute så vill vi gärna att så många som möjligt passar på och utnyttjar dem.

 

  • Skriv gärna en kommentar på hemsidan. För att få en uppfattning om intresset skulle vi uppskatta om ni skrev en kort kommentar under detta meddelande.

Skribent: Emil Andersson
E-post: Adressen Gömd

Klubbstugan 
Länna IF:s Klubbstuga ligger på skolgården vid Länna Skola längs väg 282 

DAX att anmäla


Datum

Aktivitet
Anmäl
senast

 

DAX att anmäla PreO


Datum

Aktivitet
Anmäl
senast

 

 eventor_clubpage_160x38

Så här anmäler du dig till tävling 

 

 

 

 

Postadress:
Länna IF - Orientering
Krafft, Bärby äng 20
75597 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0761178455
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra sponsorer:


Holmen


uppsalafritd.se


Skrotcentralen


Infoping