Hoppa till sidans innehåll

Veckansbana 25-26

19 JUN 2020 08:00
Midsommarafton och ny Veckansbana. Det är klart du ska ge dig ut i skogen och njuta en stund. Bästa tiden på året med lång tid kvar till skymning, varmt och skönt och skulle man mot förmodan bli trött så blir man ivrigt på hejad av myggen.
  • Skapad: 19 JUN 2020 08:00

Föregående vecka var vi en handfull som njöt av veckansbana enligt kommentarerna. Många tar betalt för sina veckans banor, man får skriva ut kartorna själv osv. men vi har valt att försöka göra det så enkelt som möjligt och öppet för alla. Bjud på en kommentar för att uppmuntra banläggaren det är han värd, det trots allt tack vare honom vi har en bana att springa på.

Startpunkten för vecka 25-26 är vid Önängen med infart vid Länna gård mellan Länna och Almunge (se karta nedan). Stora delar av skogen är jättefin och bitvis är det utmanande orientering. Banan är ca 4 km lång och går denna vecka längre norr ut än föregående bana. Kartor för Veckansbana 24-25 kommer också att finnas tillgängliga för de som missade den förra veckan.

Vi vet att det är många som uppskattar Veckansbana men det finns plats för fler så sprid Veckansbana till de du tror skulle uppskatta att komma ut i skogen en stund utan hets och stress. Ta med en granne, släkting eller vem du vill, kartorna är till för att användas. 

 Instruktioner för veckansbana.

  • Hitta startpunkten Gå in på Länna IFs hemsida och hitta aktuell startpunkt.

 

  • Låna en karta ur lådan. Låna en karta undertiden du är ute och orienterar men kom ihåg att lämna tillbaka kartan när du är klar så att fler får möjlighet att springa en bana.

 

  • Det finns en bana  och skalan är 1:7500.

 

  • Välj själv vilka kontroller du vill ta. Det finns ingen tidtagning och inget rätt eller fel, eller jo det finns ett rätt och det är att det ska vara kul och skönt att komma ut i skogen på sina egna villkor.

 

  • Sprid informationen till grannar och vänner. När kontrollerna väl sitter ute så vill vi gärna att så många som möjligt passar på och utnyttjar dem.

 

  • Skriv gärna en kommentar på hemsidan. För att få en uppfattning om intresset skulle vi uppskatta om ni skrev en kort kommentar under detta meddelande.

Skribent: Emil Andersson
E-post: Adressen Gömd

Klubbstugan 
Länna IF:s Klubbstuga ligger på skolgården vid Länna Skola längs väg 282 

DAX att anmäla


Datum

Aktivitet
Anmäl
senast
25/11 Upplandsbygden By Night #1

22/11

27/11 O-Ringen Indoor 21/11
27/11 Stockholm Rogaining 24/11
28/11 O-Ringen Indoor 21/11

 

DAX att anmäla PreO


Datum

Aktivitet
Anmäl
senast

 

 eventor_clubpage_160x38

Så här anmäler du dig till tävling 

 

 

 

 

Postadress:
Länna IF - Orientering
Krafft, Bärby äng 20
75597 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0761178455
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra sponsorer:


Holmen


uppsalafritd.se


Skrotcentralen


Infoping