Hoppa till sidans innehåll

Veckansbana 23-24, sista chansen på Idas sommarkryss, alla orden är ute!

03 JUN 2020 20:15
Veckansbana denna vecka är drygt 5 km med 25 kontroller (en för varje ord i Idas sommarkryss). Ut och njut, fika och pausa men tänk på att brandrisken är stor.
  • Skapad: 03 JUN 2020 20:15

Veckansbana 23-24 startar längs 273an vid kommungränsen mellan Uppsala och Knivsta (samma start som vi har haft tidigare). Banan går först västerut för att sedan börja snirkla sig fram och tillbaka. Många gånger tjänar man mycket på att höja blicken och välja en mer lättlöpt väg även om sträckorna är korta. Hittar man rätt stråk är framkommligheten god men kommer man fel så blir den genast sämre. Vill man korta av banan så går det att ta bilen till förrförra veckans start utmed Vadet-vägen och ta vägen norrut (bommen har varit öppen ett tag men det lämnas inga garantier).

Saknar man några ord till Idas sommarkryss så har man sista chansen nu. Ord 1 sitter på kontroll 1, ord 2 på kontroll 2 osv. vilket gör det lättare att fylla i ev luckor.

 Instruktioner för veckansbana.

  • Hitta startpunkten Gå in på Länna IFs hemsida och hitta aktuell startpunkt.

 

  • Låna en karta ur lådan. Låna en karta undertiden du är ute och orienterar men kom ihåg att lämna tillbaka kartan när du är klar så att fler får möjlighet att springa en bana.

 

  • Det finns en bana men kartan finns i två skalor 1:10000 och 1:7500, vilken man väljer är en smaksak.

 

  • Välj själv vilka kontroller du vill ta. Det finns ingen tidtagning och inget rätt eller fel, eller jo det finns ett rätt och det är att det ska vara kul och skönt att komma ut i skogen på sina egna villkor.

 

  • Sprid informationen till grannar och vänner. När kontrollerna väl sitter ute så vill vi gärna att så många som möjligt passar på och utnyttjar dem.

 

  • Skriv gärna en kommentar på hemsidan. För att få en uppfattning om intresset skulle vi uppskatta om ni skrev en kort kommentar under detta meddelande.

 

Skribent: Emil Andersson
E-post: Adressen Gömd

Klubbstugan 
Länna IF:s Klubbstuga ligger på skolgården vid Länna Skola längs väg 282 

DAX att anmäla


Datum

Aktivitet
Anmäl
senast

 

DAX att anmäla PreO


Datum

Aktivitet
Anmäl
senast

 

 eventor_clubpage_160x38

Så här anmäler du dig till tävling 

 

 

 

 

Postadress:
Länna IF - Orientering
Krafft, Bärby äng 20
75597 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0761178455
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra sponsorer:


Holmen


uppsalafritd.se


Skrotcentralen


Infoping