Hoppa till sidans innehåll

O-Ringen 2020 i Uppsala söker Områdesansvariga

2017-04-24 17:41
Generalsekreteraren, Jens Lindqvist, tillträdde sin tjänst för ett par veckor sen och söker nu Områdesansvariga, att ingå i Ledningsgruppen för O-Ringen 2020 i Uppsala.
  • Uppdaterad: 2017-04-24 17:47

Hej!

Ledningsgruppen består, förutom av en anställd Generalsekreterare (GS), av 12 stycken "Områdesansvariga" (du ser områdena i formuläret). Du kan anmäla ditt intresse till ett eller flera av dessa områden beroende på intresse och kompetens.

Varje Områdesansvarig har stöd av en fast anställd Områdeschef i den Fasta organisationen (FO). Inom varje områdesansvar engageras också ett antal "Funktionsansvariga" (totalt ca 50 st) som i sin tur leder en grupp funktionärer.

Prioriterade områden under 2017 är Tävling, Resa, Boende, Upplevelse, Service och Funktionär. Men intresseanmälan till övriga områden tas tacksamt emot redan nu och ansvariga utses löpande.

Rekryteringsprocessen leds av GS, som i samråd med Områdeschef i FO också utser Områdesansvariga. Alla som lämnar sin intresseanmälan kommer att få en återkoppling. De vi väljer att gå vidare med kommer att kallas på intervju och när vi känner att vi hittat rätt person kommer det områdesansvaret att tillsättas. Detta sker löpande.

Att engagera sig som Områdesansvarig är ett ideellt uppdrag om inte projektledningen (GS) i samråd med Föreningsrådet bedömer det som nödvändigt att under genomförandefasen (sista 6 mån) hel- eller deltidsarvodera vissa av funktionerna.

Att engagera sig som Områdesansvarig är en stor och utmanande uppgift. Men det är också ett uppdrag som ger dig både erfarenheter och meriter i din fortsatta karriär. Viktigast är väl förhoppningsvis ändå att du få vara med och dela glädjen som en del av ett så här stort projekt som O-Ringen. Det är en "en-gång-i-livet"-upplevelse. Ta chansen!

Länk till intresseanmälan.

/ Jens Lindqvist, GS

Skribent: Karolina Andersson
Epost: Adressen Gömd

Klubbstugan 
Länna IF:s Klubbstuga ligger på skolgården vid Länna Skola längs väg 282 

DAX att anmäla


Datum

Aktivitet

Anmäl
senast

22/9

DM, medel, Uppland

17/9
23/9

DM, stafett, Uppland

16/9
29/9

OL 2-dagars

23/9
30/9

VÖOL 2-dagars

23/9
6/10

25-manna

 
7/10

25mannamedeln

30/9

DAX att anmäla PreO


Datum

Aktivitet

Anmäl
senast

 eventor_clubpage_160x38

Så här anmäler du dig till tävling 

 

Så här är/blir
vädret i Länna

 

 

Postadress:
Länna IF - Orientering
Eriksson, Krokvägen 5
74011 Länna

Kontakt:
Tel: 076 117 84 55
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra sponsorer:

Skrotcentralen

 

uppsalafritd.se

 

Holmen