Hoppa till sidans innehåll

Ny ordförande för Länna IF

27 MAR 2022 14:52
Vid årsmötet valdes Elin Lundkvist (t.v) till ny ordförande, efter Karolina Cederholm som avböjt omval. Sekreterare Inger Skantz och kassör Sofia Krafft kvarstår. Till ledamöter valdes Josefin Eriksson och Sören Eriksson.
  • Uppdaterad: 27 MAR 2022 14:52

Till suppleanter valdes Annamaria Hartvik och Emil Andersson. Styrelsen har tvåårsval vilket innebär att ordförande samt ledamöterna valdes på två år och sekreterare och kassör kvarstår ytterligare ett år, då de valdes förra året. Suppleanterna väljs på ett år.

Pandemin har gjort att föreningen som många andra har minskat med verksamhet och antal medlemmar. En återstartsplan presenterades för att utveckla och få igång mer verksamhet. Ungdomsverksamheten har fortsatt med anpassning efter gällande restriktioner under pandemin och DM i medeldistans kunde arrangeras som ett av få tävlingsarrangemang förra året.

Föreningens ekonomi är stabil och styrelsen presenterade planer på investeringar för att underlätta verksamheten. Lännamedeln arrangeras som planerat 9 april. Att det är helgen före påsklov har inneburit att flera av ordinarie funktionärer inte kan vara med då de är bortresta. Provlöpning kommande tisdagar samt funktionärsträff planeras vid arenan 3 april.

Information inför O-Ringen där ytterligare funktionärer behövs för att fylla upp föreningens ”kvot” som medarrangör. Finns även möjlighet att vara funktionär under en del av veckan om man inte kan under hela arrangemanget.

Träningsverksamhet planeras tillsammans med Rasbo IK. I samband med årsmötet arrangerades vårupptakt med utdelning av ungdomsmärken samt DM-plaketter. Traditionell servering av våfflor och flera olika banor fanns för att avsluta med orientering ute i skogen.

Länna IF styrelse webb.jpg

Skribent: Per-Olof Svensson
E-post: This is a mailto link

Klubbstugan 
Länna IF:s Klubbstuga ligger på skolgården vid Länna Skola längs väg 282 

DAX att anmäla


Datum

Aktivitet
Anmäl
senast
7/12 UBN Etapp 2 4/12
11/12 Länna IFs skinklopp 9/12

 

DAX att anmäla MTBO


Datum

Aktivitet
Anmäl
senast

 

DAX att anmäla PreO


Datum

Aktivitet
Anmäl
senast

 

 eventor_clubpage_160x38

Så här anmäler du dig till tävling 

 

 

 

 

Postadress:
Länna IF - Orientering
Krafft, Bärby äng 20
75597 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0761178455
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra sponsorer:


Holmen


uppsalafritd.se


Skrotcentralen


Infoping