Hoppa till sidans innehåll

Årets Lännamedeln genomförd - Tack Alla Funktionärer!

2017-04-09 11:17
Årets tävling en succé - igen! Vädrets makter var inte med oss till 100%, men tack vare alla fantastiska funktionärer kommer de tävlande ändå. Och de var nöjda!
  • Uppdaterad: 2017-04-09 11:44

Jag vaknade upp full av förväntan och - det SNÖAR! Trots detta blev det en bra dag och mycket uppskattad tävling igår och vi fick mycket beröm av våra gäster: Banläggning, arenan, närheten, smidigheten och trevliga arrangörer!
 
Ett stort tack till Alla som hjälpte till med årets tävling!
Utan er som var på plats skulle vi inte kunnat genomföra tävlingen på ett så bra sätt. Vi har inte de bästa förutsättningarna med tävling i början av april, men vi har ett rykte som goda arrangörer och det levde vi upp till igår. En så'n stor tävling (1180 anmälda, 1115 startande) genomförs inte på en dag. Många har arbetat många timmar i flera månader för att tävlingsdagen ska löpa på smidigt - och det gjorde den!
 
Igår fick jag motta massor med ros. Från välbekanta ansikten och nya (för mig) gäster. De prisade banläggningen, arenan med närhet till allt och smidigheten!  
Jag tror det är just detta att allt fungerar, och fungerar bra, som gör att våra gäster kommer tillbaka år efter år. Tillsammans med ständig förbättring, de små detaljerna och framför allt positivt bemötande!  Deltagarna trotsar väder och vind för de vet att de ändå kommer att få en bra orienteringsdag.
 
Jag vill också tacka Hagby gård som ställt marker till förfogande för arenan (och jag undrar om de slog sitt rekord från förra året på 54 nya lamm på tävlingsdagen) och till HOLMEN för att vi får springa i deras fina skog.
 
Till sist vill jag tacka den assisterande tävlingsledaren som assisterar i framkant. Efter tre år har jag nog kommit en tredjedel - vi får nog justera 5-årsplanen till en 10-åresplan!
 
Traditionsenligt avslutades kvällen med spontanmiddag på Länna Bruk.
 
Nu ser vi fram emot resten av tävlingssäsongen!
 
Åsa
Tävlingsledare Länna IF 2017
Skribent: Åsa
Epost: This is a mailto link

Klubbstugan 
Länna IF:s Klubbstuga ligger på skolgården vid Länna Skola längs väg 282 

DAX att anmäla


Datum

Aktivitet

Anmäl
senast

22/9

DM, medel, Uppland

17/9
23/9

DM, stafett, Uppland

16/9
29/9

OL 2-dagars

23/9
30/9

VÖOL 2-dagars

23/9
6/10

25-manna

 
7/10

25mannamedeln

30/9

DAX att anmäla PreO


Datum

Aktivitet

Anmäl
senast

 eventor_clubpage_160x38

Så här anmäler du dig till tävling 

 

Så här är/blir
vädret i Länna

 

 

Postadress:
Länna IF - Orientering
Eriksson, Krokvägen 5
74011 Länna

Kontakt:
Tel: 076 117 84 55
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Våra sponsorer:

Skrotcentralen

 

uppsalafritd.se

 

Holmen