Hoppa till sidans innehåll

Matchreferat B-lag 2008


Larv - Grolanda 4-1 (1-1)

Säsongsupptakten för B-laget kunde inte börja på bättre sätt då man med ett säkert och moget spel malde sönder ett på intet sätt oävet Grolandalag. Grolanda tog dock ledningen redan i tredje matchminuten då vi var alldeles för passiva i eget straffområde och inte fick bort bollen. Måhända var detta en nyttig väckarklocka. Försvarsspelet fungerade nämligen klockrent resten av matchen.

Larv tog dock ingen skada av det tidiga underläget utan drog igång sitt enorma maskineri vilket också gav utdelning i matchminut 16. Mattias Karlsson fick då på en relativt bra träff tre meter utanför straffområdet och kunde se bollen ta vägen in i grolandaburen via höger stolprot.

Vi hade sedan ett par tre bra lägen som inte resulterade i något mål. Bla hade Per en nick! som Grolandakeepern reflexräddade rätt snyggt! Halvleken slutar således 1-1 med mersmak för Larv. Domaren väljer av någon anledning att blåsa till vila efter blott 43 och en halv minut. Lagledningen maskerar rutinerat sin ilska över det inträffade.

Inför andra halvlek hördes enbart positiva tongångar i omklädningsrummet vilket bådade gott. Vi kände nog att vi var något starkare då vi dagen till ära mönstrade full trupp vilket innebar att vi hade 16 st spelare att tillgå!

Andra akten startade med att Larv fullständigt tog över spelet och flyttade fram sina positioner och satte press på Grolanda. Vi hade ett flertal goda chanser att ta ledningen men det blev till slut Krille som på ett genombrott pricksköt 2-1 till blåvitt. Nu tar vi över fullständigt och radar upp chanser till ytterligare mål. I 24 matchminuten har vi ett dubbelläge där Per och Larm missar att ge Larv tvåmålsledning. Men revanschen kommer omgående minuten senare då just Per slår ett inlägg till Larm som i sin tur frispelar Jocke Karlsson som blir fälld med straff som följd. En på ett positivt sätt  iskall Krille bredsidar lungt in straffen. Sex minuter senare slår Johan Lundmark en djupledsboll som friställer Per som på lekfullt maner rundar målvakten. Detta blir också kvällens sista mål vilket gör att slutresultatet skrivs till 4-1.

Vi gör en mycket gedigen laginsats där samtliga 16 man är delaktiga i segern. Tycker att Jocke Lindell som lagkapten förtjänar extra beröm då han agerade på ett sätt som fick laget att höja sig och prestera på topp!

Tack Johannes J och Per som ringde in sig själva!

Jag och Jimmie kan bara tacka för premiärpoängen och hoppas att vi får vara med och ta fler framöver!!

Laget: Ludde-Lars-Jocke L-Tobbe F-Jocke K-Tom W-Mattias K- Krille J-Johan L

Fidde-Larm-Per-Johannes J-Johannes B-Angel-Robin

 

 

Trässberg - Larv. Inställd p g a snöyra.

Larv-Sjuntorp 3-2 (2-0).

1-0 Joakim Lindell framspelad av Mattias Karlsson på högerkanten. Joakim visade verkligen vilja då han vinner närkampen med målvakten som totalt kör över Joakim. Där får vi vara glada att Joakim inte fick åka ambulans från Hedensborg. 2-0 Kristian Jörgensson vinner bollen och serverar Rickard en helt suverän boll. Rickard avancerar in i straffområdet och passar Fredrik Svensson som är klinisk i avslutet några meter från mållinjen. 2-1 Inlägg från kanten där vi hamnar lite fel i backlinjen och de får stöta in bollen i mål. 3-1 Fredrik Svensson och Rickard Martinsson stressar Sjuntorps backlinje till misstag och vips är Fredrik fri. Inga misstag där inte utan återigen ett bra avslut av Fredrik. 3-2 Mål på hörna. Alla rörde sig föredömligt över planen där den svåra blåsten ställde till det en aning ibland, alla skall ha beröm. Mittfältet hade en svår uppgift att ta hand om tre centrala mittfältare men gjorde detta bra. Dagens "höjdare" var Rickard Martinsson och Fredrik Svensson. Laget: adam, tobias, mattias s, johannes b, anders j, mattias k, joakim l (kapten), kristian j, tom w, fredrik, rickard, johan l, robin, per-arne. Ledare för dagen var Per-Arne och Mattias.

Larv-Elmer/Fåglum 8-4 (3-0).

Så var även B-laget i gång med matchandet 2008. Tyvärr kunde vi inte spela på Hedensborg utan fick flytta till hallen i Vara pga detta underliga väder. Vi spelade i 2*40 minuter och gjorde detta mycket bra i 60 min och detta gav en välförtjänt 8-4 seger där samtliga spelare kan vara nöjda med sin prestation. Extra pluss till Ludde som gör ett par goa räddningar i målet. Laget: Ludde ,Tobbe F, Krille J (1 mål), Jocke L  (1 mål), J Björndhal, Mattias K, Robert G, Robin S (Kapten), Jocke K, Björn S, Johan L (2 mål), Martin H, Fredrik S( 1 mål) och Johan F(3 Mål). Lagledare för dagen Peter och Glenn.

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Ange alt-text här.

 

 

Postadress:
Larvs FK
Larv, Hedensborg
53462 Larv

Kontakt:
Tel: 051242233
E-post: This is a mailto link

Se all info