Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
9 oktober 2009 21:30 av SandLake

Älska City!

We must stand up, we will play, we will be victorious! Because we live in the city

9 oktober 2009 21:29 av Ipschwipsch

Väl talat City Dragan

Måste motvilligt men bestämt ansluta vid mjölners sida då han på ett sublimt vis sammanfattade den aversion vi alla känner för rövhålen som representerar Heden. Ses kl 13...

9 oktober 2009 21:08 av Graham Shorts

Hus i Helvete!

Herr Färnefors!
Så här i vinfryntligt tillstånd gör jag avkall på alla konventioner och tar tillfället i akt att ta till några okontrollerade invektiv:
Fuck you Färnefjant! I'm gonna break you tomorrow!!! Haaaarrrrrrd!
Om inte på planen så i alla fall i bastun....

9 oktober 2009 21:00 av Graham Shorts

Ensamrätt på ironi?

Bäste Ipschwipsch!
Det var absolut inte min mening att förminskliga dig medelst punkt 1. Kan man anta att min textvederpart tillhör Krokäng därjämte tidningskommittén?

9 oktober 2009 20:45 av Färnefors

Lagom av allt

Tycker det är roligt att läsa att ni från övriga läger fortfarande håller ångan o hoppet uppe. Ni får oxå gärna prata om ädelstenar o "färgat glas-kombinationer", eller kanske vem som spelar den mest tilltalande fotbollen för ögat. Vad ni däremot inte riktigt tycks förtått är att fotboll räknas i mål, o detta görs bäst med en fin liten mix av krokängs fysik, o citys finter o trix. Det är därför mina vänner IF Heden åter igen kommer att få känna smaken av segerns sötma.

9 oktober 2009 20:40 av Ipschwipsch

Käre Mjölnare

Felstavningen var givetvis av ironisk art då ingen ,förutom möjligtvis Staffan Lindeborg, någonsin kunnat uttala detta lags namn utan spotta minst två meter. Nä det var bara för att visa att jag genomskådat vem som skrev.

9 oktober 2009 20:17 av Graham Shorts

Käre Ipschwipsch!

Det är sannerligen glädjande att höra dina åsikter, åtminstone i två fall av tre:
1. "Ipswich" är den rätta stavningen och undertecknad gläds åt att det finns mer är en fan in da hood.
2. Att Heden suger likt billig dammsugare från Jula.
3. Mittfältsrubinen du pratarom är dessvärre av färgat glas, och därmed utan värde....

9 oktober 2009 19:24 av Ipschwipsch

Parken?Nä Borgen!

Kan hålla med grahamsmjölet ang den korruption som genomsyrat turneringen de år Heden stått som segrare. Hörde att dom hade 23 man att tillgå inför årets turnering likväl tvingas helge lindelöw gå in med surt förvärvade potatispengar för att värva till sig ett slagkraftigt lag. Riktigt tråkigt. Nä jag tror krokäng blir farliga iår då man för första året någonsin kan mönstra den sk mittfältsrubinen.

9 oktober 2009 18:17 av Graham Shorts

Korrumperad tävlingsledning!

Tävlingsledningen (Läs: IF Heden) agerar, traditionsenligt, korrumperat och värvar sina spelare godtyckligt. Krokäng å sin sida står för ett spel som får den mest sorgfria av gamänger att förvalla i melankoli.
Nej! Tacka vet jag IK City som står för ett bländande tekniskt, charmigt och inbjudande spel. Dessvärre har korruptionen och tristessen genom åren gått hand och kvävt IK Citys framgångar. Men i år, då ni!!!!!!

9 oktober 2009 17:10 av Per

Tss..

Färnefjant.. imorn ska vi lura brallan av dej!! I Krokäng behöver vi inte värva folk, hit ringer spelare och säger att det vore en ära att få spela med oss.
Efter matcherna gillar jag dej som vanligt Lars!

Ange alt-text här.

 

 

Postadress:
Larvs FK
Larv, Hedensborg
53462 Larv

Kontakt:
Tel: 051242233
E-post: This is a mailto link

Se all info