Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsplanering 2020


 VERKSAMHETSPLANERING FÖR 2019/2020

 

Vi vill utveckla Laxå Ridklubb genom att verka för att starta fler grupper på ridskolan. Vi vill öka kvalitén genom att förbättra planeringen av ridlektionerna samt våra ridläger. Vi ska arbeta för att hästmaterialet blir bättre anpassat till våra elever och att vi får en bättre utbildning av ridskolans hästar.

 

Vi ska arbeta för att våra instruktörer får vidareutbildning genom distriktets kurser samt anordna vidareutbildning i egen regi.

 

Vi vill bli bättre på att nå ut med information till våra medlemmar genom att utbilda ett flertal styrelseledamöter på Idrott online. Vi vill också, i samarbete med SISU, vidareutbilda styrelsen inom de kompetensområden som är aktuella. 

 

Vi vill verka för en säker ridskola genom att utbilda föräldrar i hästhantering och säkerhet på anläggningen.

 

Vi vill öka gemenskapen med fler aktiviteter för medlemmar tex. genom arbetsdagar, grillkvällar, bowling och kurser. Planen är också att anordna två klinics om året med intressanta ämnen där alla kan delta.

 

Vi vill utveckla nya områden för att få fler ben att stå på , tex körning. Det sammanfaller med en utökning av verksamheten för funktionshindrade och ska ses långsiktigt. 

 

Vi vill utveckla tävlingsverksamheten genom att fortsätta med pay and jump, anordna pay and ride samt någon hopp och dressyrtävling anpassade till vår förening.

 

Vi vill även starta en sponsringsgrupp, fortsätta med en tävlingsgrupp och starta andra grupper där behov och intresse finns.

 

I övrigt har vi vår ordinarie verksamhet med ridskola, ridläger, pay and jump, mm och det är den vi utgår ifrån, förbättrar, utvecklar och bygger vidare på.

 

Laxå Ridklubb / styrelsen

 

Uppdaterad: 27 APR 2018 16:31 Skribent: Rebecka
E-post: Adressen Gömd

sisubanner 

 

STORT TACK TILL VÅRA SPONSORER


 

YUPPIES RIDSHOP 

 

 

 


Postadress:
Laxå RK - Ridsport
Ågrena Gård
69591 Laxå

Kontakt:
Tel: 058410666
E-post: laxaridklubb@outlook...

Se all info