Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Just nu är läget vad gäller Coronapandemin betydligt ljusare än på länge. Men så sent som i somras var läget ett helt annat och nu finns därför möjlighet att återigen söka kompensationsstöd.
 
Nu närmar sig sista datum för att få LOK-stöd för alla de aktiviteter som genomförts under våren.
 

Nu tar vi sommarledigt

(2021-07-02 10:00)
Nu står sommaren i full blom. Luften är ljum och vattnet varmt. Då passar vi på RF SISU Halland på att ta lite ledigt. Och det hoppas vi att ni, som är aktiva i alla Hallands föreningar, också får chans att göra.
 
Finns det plats för alla i ert lag eller er träningsgrupp? Får man se ut hur man vill? Kan tjejer verkligen spela hockey och killar dansa balett? Allt det här är frågor som Forumteatern tar upp och diskuterar.
 
Just nu står sommaren för dörren och vi längtar alla efter sol, värme och lite välförtjänt ledighet. Men när grillen gått varm och vi fått hoppa i plurret ett gäng gånger, då väntar en spännande höst.
 
Coronapandemin och dess effekter på idrottsvärlden har gjort våren minst sagt hektisk för Susanne Erlandsson, RF SISU Hallands nyvalde ordförande. Nu uppmanar hon alla föreningsaktiva runt om i Halland att första ta lite ledigt.
 
Sommaren är på ingång och pandemin börjar lätta, åtminstone en smula. Från första juni är det tillåtet att idrotta, spela matcher och ordna mindre cuper igen. Perfekta förutsättningar att ta tag i de satsningar ni kanske funderat på under ett tag.
 
Från 1 juni blir det lättnader för idrotten, meddelar regeringen och Folkhälsomyndigheten. Det gäller bland annat tävling, match och läger för barn, publiktak på upp till 500 personer utomhus och 150 utövare vid tävlingar i skog, på vatten och väg.
 
Samhällets aktörer måste arbeta tillsammans för att stärka idrotten i den nystart som väntar. Det skriver RF-SISU Hallands ordförande Susanne Erlandsson och distriktsidrottschef Sandra Hidgård, distriktsidrottschef.
 
Med anledning av rådande situation och pågående coronapandemi har styrgruppen för SM-veckan i Halmstad enhälligt beslutat att ställa in SM-veckan sommar 2021.
 
Dans är något av det absolut bästa Alice Risberg vet. Hon pluggar dans i skolan, hon dansar själv och hon ägnar massvis av tid åt att dansa själv.
 
I Frillesås FF är man noga med att alla ledare och tränare ska utbildas i viktiga frågor. En av de som håller i rodret är Petra Ahlmén. Nu har hon utsetts till årets Folkbildare av RF-SISU Halland.
 
Att han överhuvudtaget började med discgolf var en slump. Efter första kastet var han fast. Sedan 2 år är han både ledare och ordförande i Varbergs discgolf. En position som nu givit honom titeln Årets ledare.
 
En av hennes styrkor på plan är löpningen, förmågan att befinna sig på rätt plats vid rätt tillfälle en annan. Dessutom älskar hon det hon gör. Möt en av årets Hallandsjuniorer, Molly Johansson, fotbollsspelare i Häcken.
 
Alltihop började med att hon hängde med sin lillebror när han skulle börja fotbollsskolan. Hon började hjälpa till och snart var hon en av ledarna. Nu har hon blivit utsedd till årets Unga ledare av RF-SISU Halland.
 
12


Postadress:
Lemonade IF - Volleyboll
Loggstigen 14
43933 Onsala

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lemonadeif2018@gmail...

Se all info