Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Välkomna till LHK"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Välkomna till LHK


Välkomna till LHK!

Hos oss kan du rida lektion både i grupp o privat, vi har lektioner från 4 år till avancerade. Vi kan hjälpa dig utbilda din häst både från ryggen och från backen. Du kan hyra stallplats, använda våra ridbanor mm.

Du som rider lektion förbinder dig tillsvidare, men du kan säga upp din plats, du har 4 veckors uppsägningstid, du får dock inga inbetalade pengar tillbaks. Om du inte kan rida på din ridtid får du rida igen i mån av plats en annan dag OM du ringer återbud senast kl.14.00 samma dag. Du meddelar antingen ridskolechefen eller din instruktör. Du måste rida igen lektionen inom en månad o du kan ej låta det gå över till nästa termin.

Förutom lektionsridning blir det ibland extra teorilektioner samt att ni 1 dag/termin kommer att ha stalljour tillsammans med er grupp. Det finns även möjlighet att bli deltidsfodervärd på en av våra ridskolehästar.

Det finns västar o hjälmar att hyra. Vi ridning måste du använda en godkänd hjälm och sko med klack. Vid hoppning och uteritt måste du ha säkerhetsväst om du är under 18 men vi ser helst att du har det vid all ridning. Vi rekommenderar att rida med långärmad tröja, inte ha luva eller halsduk som kan fastna samt handskar.

Var i god tid innan din lektion! Hästar tycker inte om att bli stressade,  utan borsta/sadla/tränsa i lugn o ro så blir också ridningen trevligare. Ca 30 minuter innan är lagom att komma.

Be om hjälp om du behöver det!

Efter ridningen sköter du om din häst, det är trevligt och önskvärt att du putsar av sadel o träns och kollar så att hästen har vatten.

Du som väntar. Det finns alltid saker att göra. Titta dig runt omkring så hittar du säkert något, eller fråga. Tänk på att det är en ideéll förening 

Information kan du hitta på anslagstavla, på vår hemsida https://www2.idrottonline.se/LenhovdaHSK-Ridsport/ samt på fb.

 

Med vänlig hälsning personal och hästar på LHK

 

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Lenhovda HSK - Ridsport
Nöbbele Ridhus
36442 Lenhovda

Kontakt:
Tel: 047420797
E-post: lenhovdahk@live.se

Se all info