Hoppa till sidans innehåll

Annelie Fermskog


Hej.

 

Mitt namn är Annelie Fermskog. Jag arbetar på LHK som instruktör, och vid sidan om tycker jag det är roligt att rida in och utbilda andras hästar.

Jag bor bara ett stenkast från ridskolan tillsammans med man och tre barn, varav två stycken rider.

Jag tycker det är lika roligt att hoppa som att rida dressyr, har även testat lite fälttävlan vilket passar mig kanon. Men eftersom allt med hästar kostar en massa tid och pengar så måste man prioritera, det går ju inte att göra allt. Så då brukar jag träna/tävla mest det som min nuvarande häst är bäst på. 

Mina hästar är Chutney, valack f-04 e-Cardento-Jasper-Krevad. Skimmel, ca 170 cm. Han älskar att hoppa men har bara tävlat 1,20 klasser men kan nog gå högre om han bara fick träna lite mer (å om ryttaren inte gör alltför många fel…) I dressyr har han tävlat upp tom St Georg, men han tränar högre. En väldigt arbetsvillig kille! Har även placeringar i 1* fälttävlan (nu heter det 2*) o har startat 3*. Har varit med i lag-SM i fältävlan både i Smålandslag o med Blekinge.

Jag har också en egen uppfödning efter ett sto jag lånade för några år sedan, nämligen Janni. Han är brun, f-09 e:Figaro R-Magini-Jovial o heter JogiYo F. Han är tävlad MSVB dressyr, 120 Hoppning o 2*fälttävlan.

Hästarna delar jag med min äldsta dotter Mira, men även Smilla kommer att tävla dem.

Hoppas vi ses i stallet eller på någon tävling!

Annelie Fermskog 

Uppdaterad: 24 JAN 2018 22:57 Skribent: Fredrika Carlson

Postadress:
Lenhovda HSK - Ridsport
Nöbbele Ridhus
36442 Lenhovda

Kontakt:
Tel: 047420797
E-post: This is a mailto link

Se all info