Hoppa till sidans innehåll

Lesjöfors SK - Orientering

  

FULL FART PÅ ORIENTERINGEN I LESJÖFORS

 

 _DSC0589_IJFRkk

 

VÄLKOMMEN TILL LESJÖFORS ORIENTERARNAS HEMSIDA 

Den 12 juni inbjuds alla som vill rör på sig till vår orienteringskväll med orienteringsaktiviteter som passar alla. Från tipsorientering, walk and talk utan tidtagning till medeldistanstävling i orientering. Välkommen att delta. Mera information hittar du under mappen Närmixen 2018. 

LSK bilade en stugkommité 2017. Syftet är att renovera och kanske utveckla föreningens resurs klubbstugan och området omkring. Arbetet är påbörjat.

Klubbstugan och kringområdet är en resurs/funktion som skall gynna och vara en bas för LSK:s verksamhet med alpin och längdskidåkning, jogging, orientering och atletidrott. Resursen/funktionen skall kunna utnyttjas under alla årstider.

Årets naturpass släpptes 1 juni försäljning på ICA Lesjöfors mer info finns under naturpasset ovan.

Under våren kördes orientering med alla klasser på skolan inklusive försklebarnen. Totalt ca. 160 starter.

 

 

 

 
 

 

 

  
 
 
       Ange alt-text här.
        foto Alf Larsson
 
 Smégårn som var tävlingsplats 2009. 

Välkommen till nya IdrottOnline Klubb!

Grattis - nu har er förening tillgång till IdrottOnline Klubb. Det är verktyget där ni via hemsidan kan hantera och publicera all tänkbar information för er förening och lägga upp lag- och gruppsidor inklusive aktivitetskalendrar. Ni har också tillgång till ett mediaarkiv för hantering av dokument och bilder liksom en verktygslåda där ni t ex administrerar föreningens LOK-stödsredovisning och lämnar in årsrapporten till Riksidrottsförbundet.

Postadress:
Lesjöfors SK - Orientering
c/o Ing-Marie Jonsson, Nybovägen 15
68096 Lesjöfors

Kontakt:
Tel: 059030171
E-post: This is a mailto link

Se all info