Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar


Tävlingar


Att tänka på vid anmälan till tävling.

Läs igenom inbjudan noggrant och välj sedan vilka klasser du vill vara med i. Kolla särskilt startbegränsningar och vilka dagar de olika klasserna spelas. Det är mycket viktigt att du uppger ditt personnummer (även dom 4 sista siffrorna) eftersom detta är detsamma som licensnumret. Om du inte uppger personnumret skapar det merarbete för klubben när anmälningarna ska skickas. Klubben har vissa begränsningar för hur många klasser man betalar för och dom får du reda på om du frågar någon ledare. Du kan givetvis anmäla dig i fler klasser men då får du ett inbetalninskort av klubben på dom klasserna som du ska betala själv. Alla anmälningar skall ske genom klubben och aktuella tävlingar sätts upp på anslagstavlan i Kapellet och läggs upp på denna hemsidan. Anmäler dig gör du på anslagstavlan eller via e-post till This is a mailto link. Är du osäker på vad som gäller talar du med din tränare eller ledare. På www.pingis.nu under fliken "kalender" finns det många fler tävlingar och vill man delta i någon av dom så måste man tala med någon ledare.

Transport till och från tävling brukar lösa sig genom att anhöriga ställer upp och samtidigt är ledare och coacher under tävlingen. Vid vissa tävlingar ställer också tränarna upp som coacher. Klubben betalar givetvis milersättning till dom som kör, men samordning bör ske så mycket som möjligt.

Rest, Smaklöken kopia 1

Handla på nätet. Stöd Lessebo BTK.

Nu kan du handla från CDON, Halens, 112ink och över 130 andra välkända nätbutiker till samma pris som vanligt, men med den ack så viktiga skillnaden att en procentsats eller ett fast belopp tillfaller Lessebo BTK på ditt köp, givetvis utan att det kostar ett öre mer för dig! Välkommen in till Sponsorhuset, vår shoppinggalleria på nätet.

www.sponsorhuset.se/lessebobtk

 

lesseboac-logo

18999_mynt

Unknown-1

logo

logocondico

Unknown-8

Unknown-6

Unknown

Unknown-7

images-1

Jan Gullberg

images-1

 

 

 räknare 
räknare startades 5/11 2009

Postadress:
Lessebo BTK - Bordtennis
Kapellet, Storgatan 81
36050 Lessebo

Besöksadress:
Storgatan 81
36050 Lessebo

Kontakt:
Tel: 0739942114
E-post: This is a mailto link...

Se all info