Hoppa till sidans innehåll

Ordförande har ordet

31 MAR 2009 21:42
...
  • Skapad: 31 MAR 2009 21:42

Det är alltid tid för att blicka framåt. Nu närmar sig säsongsstarten, vi i föreningen hoppas och tror att vi får en väldigt rolig och spännande tid framöver.

Det har hänt ganska mycket i föreningen under vintern bl.a styrelsens sammansättning och i de olika sektionerna, och det finns många frågor att ta tag i.

 

Föreningen som är bland de större på slätten, är en stor apparat att driva, en förutsättning för detta, är att det läggs ner många timmars ideellt arbete från våra ledare, funktionärer och föräldrar.

De gör ett fantastiskt jobb, både på ungdom och seniorsidan. På ungdomssidan är det särskilt viktigt, så våra barn och ungdomar har en vettig aktivitet att gå till.

 

Vi skall sträva efter att så många som möjligt gör en sak för föreningen, kan vi genomföra detta kommer det att bli lättare för alla. Vi kommer också att få en helt annan klubbkänsla.

 

Vi i Levene/Skogslund IF vill tacka att allt fler företag vill vara med och stötta oss, utan sponsorer hade vi inte kunnat driva föreningen i så stor skala.

 

Den långsiktiga målsättningen är att bygga upp en organisation och ekonomisk bas som möjliggör att föreningen växer och når sportsliga framgångar.

 

För fotbollsåret 2009 tror jag på framgångar både på herr, dam och ungdomssidan, med hjälp av Er spelare, ledare, föräldrar, supportrar och sponsorer hoppas jag att vi kan förverkliga det.

 

 

Skribent: Ulrich

@lsif_dam

@lsif_herr

 

Totalt antal besökare sedan 7/10 2007:
Besökare online:

Postadress:
Levene/Skogslunds IF - Fotboll
Björkevi, Sparlösa
53490 Vara

Kontakt:
Tel: 051261020, 051260471
E-post: [saknas] Information

Se all info

Sponsorhuset