Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Planket"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Planket


Jag hälsar alla välkomna till planket. Vill inte se några påhopp eller förolämpningar på planket. Vi tar gärna emot, tips, idéer, resultat, kommande aktiviteter m.m.

Fegisar som inte vågar skriva sitt namn tar vi bort.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
1 oktober 2009 13:58 av Anette Fritsch

En höna av en fjäder

Nu börjar detta gå över styr tycker jag.
Jag själv stog vid sidan om klacken och hörde endast två ggr att de sa " va tycker vi om jung.....illa. De blev tillsagda att sluta och det gjorde dom.
Om nån inte råka tåla detta så ber jag å klubbens vägnar om ursäkt. Och det skall ej upprepas .
Många har ödslat tid på att skriva på planket om detta och den tiden hade kunnat läggas på vettiga saker i era resp klubbar istället.
Tack för ordet.

30 september 2009 17:47 av Fotbollssupporter

Forts Re: Fotbollsälskare

nämligen att ta avstånd från allt detta och sätta regler för hur man beter sig mot våra medmänniskor. Nu blev en jäkla stor debatt om ett korkat inlägg av nån som kanske inte riktigt tänkt färdigt men jag tror att verkligen är dags ta upp en diskussion i föreningen innan "klavcken" själva tar nästa steg för att närma sig "elitsupportrarnas beteende. Stötta ditt lag men dissa inte våra motståndare det får hela föreningen lida av framåt.

30 september 2009 17:39 av Fotbollssupporter

Forts Re: Fotbollsälskare

nämligen att ta avstånd från allt detta och sätta regler för hur man beter sig mot våra medmänniskor. Nu blev en jäkla stor debatt om ett korkat inlägg av nån som kanske inte riktigt tänkt färdigt men jag tror att verkligen är dags ta upp en diskussion i föreningen innan "klavcken" själva tar nästa steg för att närma sig "elitsupportrarnas beteende. Stötta ditt lag men dissa inte våra motståndare det får hela föreningen lida av framåt.

30 september 2009 17:35 av Fotbollssupporter

Forts Re: Fotbollsälskare

Att sedan dra paralleller med elitklubbarnas sk "elitsupportrar" verkar ju närmast löjeväckande. Vad är nästa steg?? Skall vi ordna planerade slagsmål mellan LSIF:s supportrar och Järpåssupportrarna innan matcherna. Jag är fullt medveten om att detta är ett samhällsproblem men det är faktiskt alla vi som är samhället och det är vi själva som skapar de problem som vi lever med idag. Skall vi komma åt problemen så gäller det att varje människa i samhället gör det som förväntas,

30 september 2009 17:30 av Fotbollssupporter

Re: Fotbollsälskare

Det här handlar inte ett dyft om vem som är mest kunnig på klackar, Tifos, huliganer eller vad man nu kallar supportrarna. Det handlar om tolerans i största allmänhet. Om vi inom föreningslivet tycker att det är det minsta okej att släpa in detta beteende bland våra ungdomar nere på denna nivå som vi befinner oss på så kommer det bara att eskalera. Gränser tänjs tills det tar stopp. Och det är nu vi måste sätta stopp.

30 september 2009 02:14 av Fotbollspåg

klacken.

Har inte hört eran sk "klack". Men är det som några säger här att ni trackar ner och drar nedvärderande ramsor om motspelarna tycker jag det är ngt ni bör ta tag i. Är väl ingen förening som vill stå bakom ngt sådant. Då kan man ist sjunga och pusha på sitt eget lag. Lägg kraften där och inte mot motståndarna. Detta är Div 6 och ingen stor europeisk liga där alla är proffs och lever på att spela fotboll. Där är det ett jobb, här spelar vi för att ha kul. Håll det på den nivån.

29 september 2009 23:51 av Fotbollsälskare

forts. forts. Hejjaramsor

aggressivt snack från olika håll! Vi måste se framåt, försöka att påverka nästa match! Jag tycker att det bör anordnas ett möte om och med klacken där riktlinjer för klacken kan fattas. Tack för mig!

29 september 2009 23:48 av Fotbollsälskare

forts. Hejjaramsor

ut så i div 6? Vad är det som gör det passande i större ligor, men opassande i de mindre? Jag tycker vi får vara nöjda om inte könsord finns med i ramsorna. Ramsor som trackar ned på motståndarna är till för att sänka motståndarna och hjälpa laget. Få motståndarna ur rytm och hjälpa laget att vinna tre poäng. Själv tycker jag att klacken är ett stort lyft för klubben! Nu kan även supportrar engagera sig mer och påverka matchbilden. Men klacken behöver bli mer seriös. Det fungerar inte med allt a

29 september 2009 23:34 av Fotbollsälskare

Hejjaramsor

Hej Zacharias, Fotbollssupporter och alla andra fotbollstokiga därute! När jag har läst era inlägg om huruvida klackens hejjaramsor var i matchen mot Jung så får jag blandade känslor. Visst förstår jag dig Fotbollssupporter om att det gick lite över gränsen i vissa fall, men jag förstår även Zacharias som säkert är mycket mer kunnig i det här ämnet än vad du är. Han vet hur det går till i de större matcherna och när jag väl tänker på det här så slås jag av tanken, varför skulle inte det kunna se

29 september 2009 18:33 av Fotbollssupporter

Re: zacharias

Det var ta mej fan ett av de mest korkade inlägg jag läst på länge. Som LSIF:are blir man ju väldigt besviken när man läser detta.Tror inte nån i LSIF står bakom det du skriver. Att tycka att det är okej att ungdomar i 10-12 årsåldern kan stå och häva ur sig vad som helst på en fotbollsplan i division 6 då är vi illa ute inom föreningslivet. Det är väl självklart att föreningarna tillsammans med ledare och föräldrar skall ta avstånd detta beteende. Det är nog banne mig dags att vakna upp i LSIF.

@lsif_dam

@lsif_herr

 

Totalt antal besökare sedan 7/10 2007:
Besökare online:

Postadress:
Levene/Skogslunds IF - Fotboll
Björkevi, Sparlösa
53490 Vara

Kontakt:
Tel: 051261020, 051260471
E-post: [saknas] Information

Se all info

Sponsorhuset