Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Planket"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Planket


Jag hälsar alla välkomna till planket. Vill inte se några påhopp eller förolämpningar på planket. Vi tar gärna emot, tips, idéer, resultat, kommande aktiviteter m.m.

Fegisar som inte vågar skriva sitt namn tar vi bort.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
11 januari 2008 20:45 av Kjörk

Tegel

Marcus du kan prov träna för att vi ska lägga tegel. kom upp på en träning när ja e där dvs inte tis eller tors. är du bra så fixar vi taket och om du e riktigt bra så tar vi ett par tag i havren

10 januari 2008 21:11 av Gerth Daniel Forsberg

lunka funka tväst it

Den där Gunnar är han en KIFFARE elle isf skit i honom dom där kifbönderna är inne på alla andras plank och tjötar massa jävla skit.
Men sen ska ni veta att jag har varit inne på många plank och nog fan är det kiffare där inne och sargar för varje gång dom förlorar så är det så jävla orättvist men sånna är dom, det måste hänt en kärnkraftsolycka i kvänum nånn gång?
Och Rudolf lägg ditt jävla tak själv
Ha det gött alla i framtidens förening

9 januari 2008 21:01 av marcus r

hunka

jag kommer och tränar när ljungren har betalat sina skulder

9 januari 2008 20:57 av marcus rudolfsson

perfekt

då kan dom börja med att lägga tegel på mitt tak.

9 januari 2008 18:02 av Kjörk

gunnar

ett annat sätt att visa vilket lag som är bäst kan ju vara att vinna matcherna istället för att diskutera det på planket. matchen avgörs ju faktiskt där, tro det eller ej. bra kommentarer oscar... marcus kom o träna annars skickar ja armen på dig..

8 januari 2008 19:13 av Webmaster

Kvänums eget referat av finalen

http://www.svenskidrott.se/organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=1074164&CatId=68286

8 januari 2008 17:54 av oscar

gunnar gunnar gunnar

VAd går fotboll utpå är det att skapa flest chanser i en match, jag som trodde att det var att göra MÅl- nu är det så att vi gjorde 2 o kif bara 1 alltså var vi bättre också hade vi en mycket bra målvakt men vad fan målvakten har ju en uppgift o det är att ta bollar, tycker helt klart vi vann turnerigen rättvist vi spelade likadant i varje mat inte så många mål framåt(förutom mot arentorp) men heller inga insläppta. inte fan ändrar vi spelat helt bara för att vi spelar mot kvänum, tycker ändå at

8 januari 2008 16:07 av Gunnar Svensson

Fair?

Finalen mot Kvänum 2-1 Vi tog ledningen med både 1-0 och 2-0, de sista minuterna blev ruskigt spännande efter Kvänums 1-2.

Men LSIF var det bättre laget och vann rättvist.

nog för att ni är lyckliga över att de är unga, vilket kif också är, men bättre i finalen? vadå ni hade 3 chanser och gjorde två mål varav ett stutsade på målvakten och in. kif hade 5-6 gyllene chanser där er keeper räddade er och några var en kif spelares fotlängd från att gå in. är ju inte rättvis för den som inte såg

8 januari 2008 11:49 av oscar

susanne

vill du se lite äldre männ så är du välkommen upp på träningen på torsdag.

tobbe k 35
jerry larsson 35 o eventuellt någon mer äldre kommer upp o tränar eller vill du se ännu äldre har kíngen lovat att sattsa så länge knät håller :-) vet inte hur många av dessa som kommer spela i a-laget i år men tränar dom är dom ju med o slåss om platserna

8 januari 2008 11:00 av oscar ehn

Nu drar det igång

Får börja att tacka för den fina uppvisningen i alliansen. Det var länge sedan man såg ett så hungrit lag på vara slätten.

Sen måste vi inse att vi inte är real vi spelar för att det är kul oavsett om det är a-elle b-lag så är vi ett o samma lag. vi behöver inte värva massa spelare vi spelar för att det är roligt.

VI har haft så mycket duktiga o realativt unga spelare i så många år nu så det är inte konstigt att andra klubbar är där o rycker i dom, det är bara att önska dessa spelare lyck

@lsif_dam

@lsif_herr

 

Totalt antal besökare sedan 7/10 2007:
Besökare online:

Postadress:
Levene/Skogslunds IF - Fotboll
Björkevi, Sparlösa
53490 Vara

Kontakt:
Tel: 051261020, 051260471
E-post: [saknas] Information

Se all info

Sponsorhuset