Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Planket"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Planket


Jag hälsar alla välkomna till planket. Vill inte se några påhopp eller förolämpningar på planket. Vi tar gärna emot, tips, idéer, resultat, kommande aktiviteter m.m.

Fegisar som inte vågar skriva sitt namn tar vi bort.

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
6 januari 2008 21:42 av Jo

Alliansen

Referat snälla.

6 januari 2008 21:40 av Segrare

Segern är vår!

Plockade hem hela turneringen... så lätt, så enkelt, så underbart! Bra start på en ny och spännande säsong!

6 januari 2008 21:40 av Jo

Alliansen

Hur gick det?

6 januari 2008 21:17 av lexen

faen vad gött

härligt grabbar det var en riktigt bra tunering, nu har ni visat alla som tveckat att vi är att räkna med i år Gött

6 januari 2008 13:29 av niklas

intresant inlägg

håller med fotbollsfruarna, vart är det på väg? och varför tar inte dom gammla tag i det själva och kommer upp. men vi måste börja sälja våran klubb lite mer istället för att hota spelare, det finns ju ingen som vill komma tillbaka om vii inte börjar sköta det bättre, det är ju något som inte stämmer när det försvinner så många på en gång.

5 januari 2008 21:12 av susanne

var är grabbarna??

Jag bara undrar, var har de gamle tagit vägen?? Enligt säkra källor har de nya tränarna och den gamla tröga sektionen inte ens lyft en telefonlur för att ringa samtal. Ska vi fotbollsfruar, som inte ens får en blomma som tack för året som gått, på årsfesterna börja värva?? vad ska vi titta på i sommar?? 16-åringar?? Nej tacka vet jag snygga självmål av veteranerna och stiliga backlinjer!!! Det är sånt som vi vill se på planen i sommar!! Lycka till !!
mvh fotbollsfruarna

2 januari 2008 21:39 av lexen

gött

härligt grabbar det gjorde ni bra lite synd mot vara bar men annars riktigt bra

31 december 2007 12:29 av Webmaster

Gott Nytt År

Vill önska alla ett gott slut på 2007 och en god fortsättning. Ser fram emot 2008 då jag hoppas att fler vill hjälpa till med hemsidan, så att vi alltid kan visa upp det senaste FÖRST!

27 december 2007 12:44 av Joakim Andersson

Till Undrande

Undrande om du nu har så många funderingar på statusen för vårt herrlag, varför slår du inte en signal till oss i fotbollssektionen? Eller skriv ut ditt namn så kan vi kontakta dig för en pratstund.

Det är bättre att vi för en diskussion muntligen än via hemsidan så passa därför på att komma till kvällens spelarmöte. Gäller inte bara Undrande utan samtliga seniorspelare från P16 och uppåt.

För övrigt så tycker jag att herrlaget genomförde en mycket bra grundomgång i Alliansen igår. GRATTIS

27 december 2007 11:58 av Jörgen

Framtid

Det pratas om att vi ska spela i div 3 om några år . Hur kommer det sig då att styrelser inte jobbar med att behålla spelare som vi har på både herr och dam. Nu har vi dom 2 yngsta representationslagen, ok det är kanske bra för att bygga på men hur gör vi för att behålla ungdomarna vi har nu? Jag har också den åsikten att får vi fram någon duktig spelare måste vi hjälpa till så den får chansen att prova på högre div. Varför då gå till en förening en division upp? Då kan man lika gärna stanna och

@lsif_dam

@lsif_herr

 

Totalt antal besökare sedan 7/10 2007:
Besökare online:

Postadress:
Levene/Skogslunds IF - Fotboll
Björkevi, Sparlösa
53490 Vara

Kontakt:
Tel: 051261020, 051260471
E-post: [saknas] Information

Se all info

Sponsorhuset