Hoppa till sidans innehåll

Andreas vann även crosscountry KM

30 AUG 2018 11:10
Andreas Hertz har varit oslagbar på årets KM-serie, det visade han även på avslutande mountainbikeloppet i disciplinen crosscountry (XC).
  • Skapad: 30 AUG 2018 11:10

Årets KM-serie avslutades under tisdagskvällen med XC-loppet för mountainbike.

Loppet kördes som brukligt på en riktigt krävande och utslagsgivande bana med start och mål vid Råda vy. Tre varv på den 3,5km långa banan gällde för herrarna och två varv för damer och ungdom.

Även denna kvällen besöktes vårat klubbmästerskap av cyklister från våra grannklubbar i Kvänum och Skara som verkligen satte färg och fyllde ut vårat startfält.

I ungdomsklassen kämpade Hugo Johansson väl bland alla duktiga Kvänumåkare och blev vår klubbmästare och damklassen tog Matilda Sundberg hem titeln efter ett starkt lopp.

Herrklassen blev kryddad av åkare från sverigeeliten med Alexander Wetterhall från Tre Berg på startlinjen som tog chansen att få ett snabbt lopp mitt i veckan. Alexander var först över mållinjen och i kampen bakom om klubbmästartiteln visade Andreas att han var starkast och vann före Tommy Wänerskär och Rickard Evaldsson på bronsplats.

Mästerskapstävlingen var som vanligt välarrangerad av Sebastian, Pär och Sören och den stora publiken bjöds på ett spännande lopp och fint väder.

Resultat KM mtb xc

Startfält på mtb xc 2018

Ungdom km mtb xc 2018

Skribent: Hans Olsson
Epost: Adressen Gömd

Sponsorer

Benders

Fysehab

Brandt

Evalds 1992

 PP´s Måleri AB

 

Utbildning

 VIF_SISU_loggo_stående

Postadress:
Lidköpings CK - Cykel
Hallgatan 3
53152 Lidköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info