Hoppa till sidans innehåll

Ny ordförande mm.

2018-02-27 15:31
2017 var ett händelserikt år för klubben och för första gången gick medlemsantalet över 400 medlemmar. Detta var något av det som redovisades då Lidköpings cykelklubb höll sitt årsmöte i klubblokalen på måndagskvällen 26/2.
  • Uppdaterad: 2018-02-27 15:31

Årsmötet valde också en ny ordförande och för första gången någonsin så blev det en kvinna, Ivanda Eiduka. Ivanda brinner för mountainbike där hon varit mycket framgångsrik med ett em-brons som bäst. Hon ersätter avgående Hans Olsson.  Vidare valdes Andrea Thomasson in till styrelsen som ledamot där hon ersätter avgående Andreas Nyman Gomez.

2017 var som sagt ett mycket händelserikt år för klubben och för första gången gick medlemsantalet över 400 medlemmar. Mycket tack vare den stora barn och ungdomsverksamheten. På tisdagskvällar mellan april och maj har ungdomsgrupper på mellan 6 och 13 år samlats vid Rådås gården. Ett lyckat år med deltagarantal från 30 ända upp till 55 st. Mycket tack vare engagerade ledare men där det behövs fler under 2018.

Bland den övriga verksamheten kan nämnas:
Landsvägscykling: Deltagare i Vänern runt, Vättern runt och ett träningsläger i Vejbystrand. Träningskvällar under våren och den populära söndagscyklingen som pågår året runt. I snitt har 15 cyklister cyklat ca 10 mil varje söndag.
Mountainbike: Flera nya cyklister på träningarna. Många fina resultat av LCKs cyklister under året bl.a. vid Vasaloppets sommarvecka där Molly Ingman var snabbast i motionsklassen W20 på cykelvasan.
Triathlon: Triathleterna i LCK har under det gångna året tränat och tävlat flitigt. Tävlingsmässigt har många deltagit inte minst bland tjejerna. Flera pallplaceringar.
Ett framgångsrikt 2017 skall förhoppningsvis följas av ett ännu bättre 2018 där LCK gärna ser ännu fler nya medlemmar som gillar trevlig gemenskap på två hjul med utgångspunkt från Lidköping.

 

/Lars Nilsson

Skribent: Hans Olsson
Epost: Adressen Gömd

Carbon-sponsor

Tandläkare Trybom

aneko

Husaby Hästklinik

 

Aluminium-sponsor

Fysehab

Bildioder

 

Stål-sponsor

AGs

frebaco

Evalds 1992

Gomezycling

Bovican

 PP´s Måleri AB

 

Utbildning

 VIF_SISU_loggo_stående

Postadress:
Lidköpings CK - Cykel
Hallgatan 3
53152 Lidköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info