Hoppa till sidans innehåll

Klubblokalen


Cykelklubbens lokal ligger centralt i Lidköping, tillgänglig för alla medlemmar. Adressen är Hallgatan 3, korsningen Hallgatan-Rudenschöldsgatan. Förutom LCK hyser fastigheten även SRF Lidköping. Utrymmen för omklädning, dusch och bastu finns att nyttja. Inför alla cykelrundor samlas vi utanför vår entré på den lilla parkeringen mot isstadion.
 
Långtur inför Vätternrundan 2014

LCK har utrymme för testcykelträning. Klubben förfogar över fyra testcyklar av märke Monark Ergomedic med pendelmotstånd. Cyklarna är utrustade med SPD-pedaler för att möta medlemmarnas behov. Musikanläggning och förslag till träningsprogram finns också på plats.
Gemensamt med SRF delas även en möteslokal med utrustat kök, bord, stolar och soffor. Lämpligt för klubbmöten, fester eller andra sammankomster.
 
Testcyklar
 
 
Vill du som är medlem nyttja testcyklarna eller bruka lokalen i annat syfte? Kontakta Christer Ekdahl för lån av tagg eller bestäm träff med någon som tränar på regelbundna tider. För allas trevnad och för att vi skall kunna bibehålla möjligheten att erbjuda våra medlemmar en egen klubblokal - respektera de ordningsregler som finns anslagna.
 
 
Har du frågor eller förslag till förbättringar? Kontakta lokalansvarige Hans Olsson.
Uppdaterad: 20 MAR 2018 07:09 Skribent: Andreas Nyman Gomez

Sponsorer

Benders

Fysehab

Brandt

Evalds 1992

 PP´s Måleri AB

 

Utbildning

 VIF_SISU_loggo_stående

Postadress:
Lidköpings CK - Cykel
Hallgatan 3
53152 Lidköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: lidkopingsck@hotmail...

Se all info