Hoppa till sidans innehåll

LIS Gul (08-09)

LIS Gul är en nybörjar- och fortsättningsgrupp för barn födda 08-09 som vill hålla på med friidrott i lekfulla former. Se kalendern för träningstider.

Målsättningen är att lära sig grunderna i friidrott och bygga upp styrka och kondition. På träningarna går vi igenom olika grenar och dess regler. Övningarna blandas med lek.

För att förhindra skador är det viktigt att barnen har bra skor.

Kontakta tränare vid intresse för att se om det finns plats, gruppen växer och för att vi ska hålla en bra nivå på träningarna får gruppen inte bli för stor. Är du som förälder intresserad av att hjälpa till som tränare, är både du och ditt barn välkomna.

Ledare: Robert Blomdahl

E-post: This is a mailto link

Telefon: 0737 - 03 90 30

Nyheter

2021-01-27
Vi har tillåtelse att återigen dra igång inomhusträningen, dock med tydliga restriktioner. Vi har gjort allt vi kan för att kunna bedriva fortsatt träning, men för att detta ska fungera behövs er hjälp.
 
2020-10-08
Denna vecka avslutar vi utomhussäsongen, här följer information om kommande inomhussäsong.
 
2020-04-26
Pga den rådande situationen har vi vissa riktilinjer att följa vid träning på Framnäs IP. Då det dessutom råder brist på tävlingsmöjligheter kommer vi försöka arrangera Friidrottsförbundets tävlingskoncept veckans gren.
 
2019-10-30
Under årets inomhussäsong kommer det som vanligt att finnas möjlighet att åka på ett antal tävlingar för de barn som vill prova på att tävla. Vid de flesta av dessa tävlingar kommer vi tränare att finnas på plats för att hjälpa till.
 
2019-10-30
Inomhussäsongen närmar sig och tisdag 5/11 drar vi igång.

SUGEN PÅ ATT TESTA
FRIIDROTT?

Maila:

This is a mailto link

blobid0.gif

   

  

 lidköping kommun 2015

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Lidköpings IS - Friidrott
Idrottsvägen 4
53130 Lidköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info