Hoppa till sidans innehåll

Inför utesäsongen 2019

14 MAR 2019 14:16
Årets inomhussäsong närmar sig sitt slut och det är snart dags att äntligen bege sig ut på Framnäs löparbanor.
  • Uppdaterad: 14 MAR 2019 14:16

I skrivande stund återstår två inomhusträningar innan årets inomhussäsong avslutas. Den 21 och 28 mars tränar vi alltså som vanligt inne på DLG. Utomhussäsongen startar vi dock redan veckan därpå genom att vi genomför två löppass i Råda på samma träningstid som tidigare. Den 3 och 10 april träffas vi på Rådåsgården för att i olika konstellationer träna på att springa lite längre distanser än vad vi brukar. Vi kommer att dela in i olika grupper som springer varierande långt i olika tempo.

Premiären på utomhussäsongen får sedan vänta till efter påsklovet. Vi kommer då även att börja träna två gånger i veckan. Måndagar och onsdagar 18.15-19.45 är de tider som gäller för bronsgruppen. Med start alltså måndagen den 22 april, annandag påsk.

I och med att utomhussäsongen startar så kommer vi även att få ett par tillskott till gruppen i form av de barn födda 2009 som nu tillhör friidrottsskolan. Detta för att göra plats för yngre barn i föreningen och för att samla årskullarna.

För de barn som gillar att springa lite längre finns även möjlighet att testa på med löpgruppen som kommer att ha träningstillfälle på torsdagar. Mer information om det senare.

Skribent: Robert Blomdahl
Epost: Adressen Gömd

SUGEN PÅ ATT TESTA
FRIIDROTT?

Maila:

This is a mailto link

  

 lidköping kommun 2015

 

  

 

  

 

Postadress:
Lidköpings IS - Friidrott
Idrottsvägen 4
53130 Lidköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info