Hoppa till sidans innehåll

Inomhussäsongen 19/20

30 OKT 2019 13:48
Inomhussäsongen närmar sig och tisdag 5/11 drar vi igång.
  • Skapad: 30 OKT 2019 13:48

Just nu har vi runt 30 namn i gruppen och en kölista för att få komma in, därför skulle jag uppskatta att om man vet att ens barn har slutat eller inte kommer att delta i träning under inomhussäsongen så meddela mig detta. Kommer man tillbaka till nästa säsong så ser vi såklart till att hålla platsen i gruppen tills dess, men endast om man informerar oss. Annars utgår vi från att barnet har slutat och släpper in en ny på dess plats.

Den största ändringen som skett under uppehållet är att alla grupper har fått nya namn. Då vi fick slut på medaljvalörer har vi istället döpt grupperna efter regnbågens färger, vår grupp heter därför numera Gul.

Vi kommer att träna två dagar i veckan även inomhus och de tider vi har fått tilldelade i år är tisdagar 18.00-19.00 i Rudenschöldsskolans gymnastiksal och onsdagar 18.45-20.00 i DLGs gymnastiksal (där vi brukar att vara). Vi har också en stående träningstid i inomhushallen i Falköping på lördagar 10-12, förhoppningsvis kan vi förlägga några träningstillfällen där i vinter för de som önskar och vi återkommer om när.

I samband med träningen onsdagen den 6 november, tänkte vi ha ett kortare föräldramöte inför säsongen. Vi träffas i samband med träningen börjar vid 18.45 och försöker hitta en plats att prata på.

Skribent: Robert Blomdahl
Epost: Adressen Gömd

SUGEN PÅ ATT TESTA
FRIIDROTT?

Maila:

This is a mailto link

  

 lidköping kommun 2015

 

  

 

  

 

Postadress:
Lidköpings IS - Friidrott
Idrottsvägen 4
53130 Lidköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info