Hoppa till sidans innehåll

Ungdommens år Sparbanken Lidköping

28 OKT 2015 21:18
Ungdommensår
  • Uppdaterad: 02 NOV 2015 18:38

Vi sökte tidigare i år bidrag från sparbanken Stiftelsen Lidköping när de utlyste bidrag till ungdomsatsningar. vi fick ett samtal i veckan där vi fickbidraget till vår banombyggnad som våra ungdommar gör detta är otrolig kul för oss all ett stort tack till Sparbanken Lidköping.

 

 

"Ändamål Projekt

Att få ungdomarna mer engagerade i klubbens verksamhet och utveckling. Klubben vill ta vara på ungdomarnas nytänk och få dem att känna sig delaktiga i hur banan skapas.

Projekt - beskrivning

Motocrossbanan kräver en ombesiktning under 2015, detta för att vara godkänd för träning och tävling 2016-2017. Styrelsen vill få in nytänk och ett engagemang utav den yngre generationen crossförare (16-21år). Detta passar bra eftersom flertalet utav våra ungdomar är i mogen ålder för att kunna ha en förståelse för hur en bana skapas. Samt att de har en egen drivkraft att genomföra en ombyggnad av banan(efter regelboken). Dessa individer skall presentera en genomtänkt arbetsplan för styrelsen och banansvarig, sedan under handledning av banansvarig genomföra denna plan då vintertid infaller."

Skribent: Jonbjörn Hafsteinsson

Postadress:
Lidköpings MCK - Motorcykel och Snöskoter
LMCK, Box 712
53117 Lidköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info