Hoppa till sidans innehåll

Styrelseuppdraget


Vill du engagera dig i klubben?
Som medlem i styrelsen har du möjlighet att komma med förslag om klubbens framtid. Vi söker alltid efter nya idéer och uppslag som kan göra klubben ännu bättre och mer tillgänglig för alla. Vill du vara med och påverka så har vi en plats för dig. 

Info om uppdraget
Styrelsen ansvarar formellt för att företräda ridklubben. I praktiken innebär det att man är lite extra ansvarig för att verksamheten inom föreningen flyter på. Styrelsen har i regel ett möte per månad då man träffas för att diskutera och ta beslut kring frågor inom verksamheten, till exempel budgetfrågor, kontakt med kommunen och aktiviteter för medlemmama. I styrelsens arbete ingår det att besluta om föreningens mål, fokusområden och aktiviteter. Man är helt enkelt med och driver och planerar det arbete som görs inom LERK. När vi har någon anställd i föreningen fungerar styrelsen också som arbetsledare åt den personen.
I styrelsen sitter 5-7 ordinarie ledamöter. Av dem är det en som är ordförande och en som är Kassör men hur ansvaret fördelas inom styrelsen är upp till varje styrelse att bestämma.

Vad innebär det att sitta i styrelsen?
Det innebär en del arbete och ansvar att sitta i styrelsen. Du ska ha möjlighet att delta på styrelsens möten 1 gång i månaden, samt finnas tillgänglig vid akuta situationer eller beslut. I gengäld får du vara med och se förändringen som det går att skapa, utvecklas som person och ta del av utbildningar och nya kunskaper inom de områden du är intresserad av. Att sitta i styrelsen är både lärorikt, givande och väldigt roligt.
Hör av dig till This is a mailto link eller Tiina Marberg 0730-464004

Uppdaterad: 02 JUN 2020 11:55 Skribent: Lotta Mattsson
E-post: Adressen Gömd

 

Postadress:
Lilla Edets RK - Ridsport
Timmervägen 57
46335 Göta

Kontakt:
Tel: 0520653080
E-post: This is a mailto link

Se all info