Hoppa till sidans innehåll

Ullmax-kickoff

12 JUL 2021 21:12
Ullmax inbjuder till kickoff med föreläsning torsdag 23/9 klockan 18:00 i Örebro, se nedan.
Kommentera nedan om ni vill anmäla er, vi ordnar en gemensam anmälan för klubben.
  • Skapad: 12 JUL 2021 21:12

Välkommen på Ullmax-kickoff!


Med start i september ger vi oss ut i landet för att träffa er. Vi kommer presentera nyheter i konceptet och givetvis visa upp våra varma och funktionella nyheter i höstens kollektion!
Vi bjuder på kaffe och smörgås och alla som kommer får en värmande gåva. I år är det vårt nya Wool Sock High i 2-pack som alla deltagare får med sig hem!


Nytt för i år är att vi på några av orterna vi besöker kommer ha sällskap med vår nya samarbetspartner We & Sports som vi tycker bedriver en fantastiskt bra och viktig verksamhet! Lyssna på deras resa och ta chansen att prata med dem och ställ dina frågor till dem. Kort om deras verksamhet kan du läsa här nedan och mer finns på deras hemsida:

När Antes dotter Ida insjuknade i anorexia insåg han att det behövdes en aktör som tog hand om idrottares mentala hälsa – och eftersom det inte fanns någon tillräckligt bra aktör bestämde han sig för att starta en själv. Resultat blev We & Sports, en organisation som utifrån forskningsbaserade utbildningsinsatser i kombination med egna erfarenheter hjälper så väl ungdomar som ledare och föräldrar till ökat mentalt välmående och lär ut verktyg för att hantera de med- och motgångar som naturligt kommer i livet. We & Sports driver också ett behandlingscenter där man erbjuder ett 12-veckorsprogram för familjer som är drabbade av ätstörningar.

Vi startar klockan 18:00.

Skribent: Patrik Thybeck

Postadress:
Lindebygdens OK - Orientering
K Thybeck, Rumängsvägen 11
71172 Vedevåg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@lindebygdensok....

Se all info

LIBO