Hoppa till sidans innehåll

Falab/Libo´s Sommaraktivitet

17 JUN 2022 13:22
En liten sammanfattning vad vi gjorde på Falab/Libo´s Sommaraktivitet.
  • Skapad: 17 JUN 2022 13:22

Min tanke var att vi gör ett par lätta och korta banor på norra delen av Björkhyttevägen så är vi hamn,riktigt så enkelt var det inte visade det sig.

Först hade vi problem att få fram kartan till det aktuella området efter det grovrekades kartan av Annika, Susanne H gjorde två enkla banor som såg bra ut och fram till kvällen före, var väl allt frid och fröjd. Då kikade jag på reportage från dagarna innan och insåg att vi behöver något snabbt nära de övriga för att locka barnen.

Det fick bli sprint-banan från "Linde Dagen " förrutom de lite längre banorna. Sedan valde jag en dålig plats för vårt arrangemang men det är det fina med en blank sprint karta, man kan flytta på sig (Annikas idé) .

Efter det hade vi fullt upp fram tills det började småregna vid halv två tiden på eftermiddagen,då försvanna de flesta, inklusive de andra föreningarna så då började även vi plocka ihop. 

Det var 2 st som sprang den långa banan(1,3 km), runt 15 st sprang den korta banan(0,9 km) och runt 40 som sprang sprint-banan( ca 50-60 m) men de sprang den många gånger. Det var en el-rullstolsburen som gjorde banan minst 3 ggr.

Kanske vi borde varit här i början av veckan då troligtvis fler kommit utifrån området men jag tror vi alla fall visade att vi finns.

Nu tar vi nya tag, närmast väntar sprint-KM på tisdag den 21/6.

Till sist vill jag tacka alla inblandade som hjälpte till så vi kunde genomföra det här på ett bra sätt. 

Susanne H,Annika,Susanne K,Kent,Lovisa och Evelina.

Tack till er alla.

Till sist för jag önska er en trevlig midsommar om vi inte syns före det.

Mvh / Tomas  

 

Skribent: Tomas L Karlsson
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Lindebygdens OK - Orientering
K Thybeck, Rumängsvägen 11
71172 Vedevåg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@lindebygdensok....

Se all info

linde_4f.jpg

LIBO

Ingen fotobeskrivning tillgänglig.

lf2.jpg