Hoppa till sidans innehåll

Föreningen


Lindefallets SK bildades 1936.

Den huvudsakliga verksamheten vid starten var skidåkning. Idag kan vi konstatera att LSK till största delen är förknippad med ishockeyverksamhet.

Inom klubben har vi alltid arbetat för att alla ungdomar som vill ska få vara med och spela. Det ska vara lek, alla ska ha roligt och få utrymme att testa om ishockey är rätt idrott för dem. Vår slogan och riktmärke är att vara den lilla klubben med det stora hjärtat.

LSK medverkar sedan 1965 i ishockeyseriespel i division 4 (seniorer). Själva pojklagsverksamheten startades på allvar 1970. 1978 gick LSK's ungdomshockey samman med Iggesund men 1981 beslutade Iggesund att lägga ner verksamheten. Lindefallet har däremot fortsatt sina aktiviteter på ungdomssidan och har under slutet av åttio- och början av nittiotalet vuxit. De sista tio åren har LSK haft mellan fem och sex lag i seriespel varje år. Lagen består av ungdomar i åldern 8-16 årsamt ett seniorlag. Ett tjugotal ledare tillsammans med föräldrar har genom sitt engagemang hållit verksamheten igång för 100-120 ungdomar per år.

Idag rekryterar LSK spelare och ledare till största delen från den södra delen av Hudiksvalls Kommun.

1975 invigdes ishockeyplanen där den nu är belägen. Under 2000 har vi byggt ut med ytterliggare 2 omklädningsrum och har idag totalt 4. Tack vare denna utbyggnad kan vi idag anordna cuper eller poolspel där det medverkar flera lag.

Uppdaterad: 18 AUG 2014 21:03

Arenasponsor

Bildresultat för pf industriservice

 

 

Huvudsponsorer

    

 Bildresultat för matbiten

 

         Bildresultat för poab hudiksvall

 Bildresultat för smi hudiksvall

       Bildresultat för cancermatchen

         

                

       

   

Postadress:
Lindefallets SK - Ishockey
Lindefallet 1401
82596 Enånger

Kontakt:
Tel: 065080000
E-post: lsk@lindefalletssk.s...