Hoppa till sidans innehåll

Svenska Handollsförbundet


Svenska Handbollförbundet kallar spelare (pojkar födda 2004/2005) till regionala träningsdagar i december på tre orter. Kallad spelare ansvarar själv för att anmäla sig till respektive träningsdag.
 
Samtidigt som kampen om titeln svensk cupmästare 2021–2022 pågår för fullt öppnar Svenska Handbollförbundet för anmälan till ATG Svenska cupen för säsongen 2022-2023. Distriktskvalificeringen inleds i januari 2022.
 
Under torsdagen genomförde Riksidrottsförbundet ett möte tillsammans med specialidrottsförbunden, däribland Svenska Handbollförbundet, för att reda ut vad regeringens besked under gårdagen innebär för idrottsrörelsen. 
 

Amo klara för semifinal

(2021-11-18 11:01)
ATG Svenska cupen: Sensationen är ett faktum. Allsvenska Amo är klara för semifinal efter ny seger mot vårens SM-finalist IFK Skövde. – Det här är häftigt för hela cupen, säger Amos huvudtränare Andreas Stockenberg.
 
Nu kan du som vill veta mer om hur du kan anpassa träningen ännu bättre för målgruppen anmäla dig till vårt symposium i Kristianstad.
 
Regeringen skriver idag (17/11) i ett pressmeddelande att man ”avser gå vidare med förslaget om att möjliggöra användning av vaccinationsbevis vid allmänna sammankomster och offentliga tillställningar från och med den 1 december”. 
 
Samtidigt som kampen om titeln svensk cupmästare 2021–2022 pågår för fullt öppnar Svenska Handbollförbundet för anmälan till ATG Svenska cupen för säsongen 2022-2023. Distriktskvalificeringen inleds i januari 2022.
 
Landslagsmeriterade Jack Thurin är tillbaka från sin sex månader långa knäskada. Nu siktar han på att skjuta Skövde vidare i ATG Svenska cupen. – Jag hoppas att det är gamla jag som är tillbaka, säger Thurin inför returmötet med Amo HK.
 
ATG SVENSKA CUPEN: Ett offensivt sprudlande Lugi gjorde mycket rätt i första kvartsfinalsmötet med Eskilstuna Guif. På hemmagolvet i Lund vann man på måndagkvällen med hela 38–29. 
 
IK Sävehof har kopplat ett jättegrepp om kvartsfinalen mot Alingsås HK i ATG Svenska cupen. Michael Apelgrens gäng visade mästarklass i Partille Arena och tog hem första mötet med hela 35–21.
 
Ett inspirerat och motiverat OV Helsingborg gör sig redo för kvartsfinal ATG Svenska cupen. Mittsexan Eric Westergren Malmberg tror att lördagens bortamöte med IFK Kristianstad blir en av säsongens höjdpunkter.
 
Svenska Handbollförbundet har öppnat ansökan för föreningar som från och med idag kan söka medel för återstartsprojekt med fokus på åter- och/eller nyrekrytering samt nya verksamhetsformer. 
 
Pulsen höjs på ATG Svenska cupen när lokalrivalerna IK Sävehof och Alingsås HK drabbar samman i kvartsfinal. Både Sävehofs Michael Apelgren och AHK:s Mikael Franzén är spända inför lördagens derbymatch i Partille.
 
Idag, fredagen den 12 november, skulle Sverigecupen 2021 ha startat. På grund av osäkerheten redan i våras inför hösten 2021 valde vi att senarelägga årets Sverigecup - varmt välkommen till Sverigecupen 2021 den 14-16 januari 2022 i Nyköping! 
 
Svenska Handbollförbundets domar- och funktionärskommitté arbetar med ett officiellt beslut gällande vad som ska gälla för utövare i förhållande till glasögonregeln.
 

 

LIF Lindesberg.se 

 


 

Handbollsgymnasiet Lindeskolan 

 

        

 

 

 

         

 

 

 

  

 

     

 Klicka här - Handla på Ullmax - Stöd LIF Lindesberg

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
Lindeskolans IF - Handboll
Kristinavägen 22
71130 Lindesberg

Kontakt:
Tel: 058115060
E-post: kansli@lif-lindesber...

Se all info