Hoppa till sidans innehåll

Dags för tävlingslicens 2019

20 NOV 2018 13:11
  • Skapad: 20 NOV 2018 13:11

Information från Svenska Tennisförbundet

 
 

Om ditt nyhetsbrev ser konstigt ut, klicka här

                                                                   

 

 

 

 

 

Dags för tävlingslicens 2019 Nu är det dags att registrera dig för tävlingslicens för 2019. Oavsett om du är 12 år och yngre, motionsspelare eller tävlingsspelare 13 år och äldre så behöver du aktivera din licens för det kommande året. En aktiv licens behövs för att kunna anmäla sig till tävlingar som spelas 2019. Likaså behöver du en licens för att kunna ta del av den nya svenska ratingen som introduceras vid årsskiftet. Detta görs genom att logga in på Tävling Online. En kort guide om hur du gör finns här. Efter att registrering är gjord så behöver du som är tävlingsspelare (13 år och äldre) betala licensavgiften. Detta görs direkt efter registreringen i Tävling Online. Direkt efter att betalningen är gjord så är du redo för att anmäla dig till nästa års tävlingar.

 

Guider och Frågor & Svar

 

 

Sista påminnelsen Svenska Juniorcupen och Lag-SM 2019 Sista datum för anmälan till Svenska Juniorcupen och Lag-SM 2019 är måndagen den 19 november. Anmälan görs på Tävling Online av klubbens serieansvarig. Svenska Juniorcupen är en lagtävling i cupform för pojkar och flickor, 18 år eller yngre. Lagen i både pojk- och flickklassen inplaceras i en Sverigegrupp och i underliggande geografiska div.1-grupper.

 

Mer info

 

Slutspelsdatum Slutspelsdatum för de Svenska Tennisserierna inomhus 2018-2019 är nu publicerade. Informationen finns här. Närmst på tur står Elitseriefinalerna för damer och herrar samt slutspelen för F15- och P15-lagen. Damernas Elitseriefinal spelas den 2 december med herrarnas går den 9 december. Segrande lag i Elitserien spelar hemma. P15 spelar 8-9 december och F15 spelar 15-16 december. Övriga slutspel går av stapeln under våren 2019.

 

Slutspelsinformation

 

 

Junior SM 2019, utomhus, får nytt upplägg. Mer om det kan du läsa här.

 

www.tennis.se

 

   

Nya funktioner Seriespelet i Tävling Online har fått ett par nya funktioner. En av dessa är att man nu kan registrera resultat under en pågående seriematch. Detta är speciellt efterfrågat i Elitserien och Division 1 men kan även användas för alla andra serielag. Funktionen heter Delresultat/Livescore. En annan nyhet är att det är enklare att ändra datum för en seriematch. Observera att en ändring av datum först måste förankras mellan aktuella lagledare. När överenskommelse är gjord byter man enkelt datum för matchen. Instruktioner finns här.

 

Guider seriespelshantering

 

Svenska Tennisförbundet – This is a mailto link010-444 04 10

Skribent: Roula Hanna
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Lindö TK - Tennis
Jonas Glauman, Ekolodsgatan 22
60375 Norrköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info