Hoppa till sidans innehåll

2009


Så avgjordes igår Distriktets enda klubbarrangrerade tävling i singel. Tävlingen höll, som vi tidigare berättat, en mycket hög nivå. I finalen möttes Sverigetvåan Henrik Hugosson från Lindome och Sverigetrean Rickard Nilsson från Cocinelle - en final som Henrik vann efter övertygande spel med 13-6. Därmed har Henrik inlett året med två segrar - han var ju också med om att vinna 24-timmars i Höganäs - och går på nästa rankinglista gissningsvis upp i topp!
 
I matchen om tredje plats besegrade Alexander Norin från Lindome Carljohan Möller från Skatås.
 
Även i B-finalen stod en Lindomespelare som segrare. Där besegrade Patrik Andersson Matilda Boström, Cocinelle, med 13-6.
 
Tyvärr blev tävlingen inte fulltecknad utan deltagandet stannade vid 33 spelare - det fanns med andra ord plats för ytterligare sju spelare. Detta till trots tror vi att Kuben Singel Cup är en av landets större klubbarrangerade tävlingar i singel. Viktigt för tävlingens status var också att deltagarantalet översteg 32. Härigenom delas fler rankingpoäng ut till de bäst placerade spelarna, vilket förhoppningsvis garanterar en fortsatt hög kvalitet på spelarna vid kommande tävlingar.
 
Mycket roligt att notera var också att så många av klubbens medlemmar sökt sig ner till hallenför att titta på finalerna. Detta gladde såväl som finalisterna som arrangörerna!
 
Mats Holmquist
Uppdaterad: 08 JUN 2016 01:50 Skribent: Anders Stenman Licensnr. 11374
 

Postadress:
Lindome BK - Boule
Ordf. Peter Bolin, Pl 4351 (Hällesåkersvägen 7)
43735 Lindome

Besöksadress:
Lindome Boulehall, Hällesåkersvägen 7
43791 Lindome

Kontakt:
Tel: +46704200208
E-post: This is a mailto link

Se all info