Hoppa till sidans innehåll

Norge vinner före Halmstad

05 MAJ 2013 18:57
Idag avgjordes dubbelspelet av 2013. Norges Benny och Roger visa upp ett imponerande lägg spel och tog därmed hem hela turneringen.
  • Uppdaterad: 05 MAJ 2013 19:10

I finalen ställdes man mot Halmstads Patrik Andersson och Thomas Wiede, det blev ingen riktig match. Roger va som en maskin och matade in lägg efter lägg samtidigt som Benny följde upp med både fina skott och bra poänglägg. Thomas och Patrik som försökte stå emot så gott de kunde lyckades inte stå emot norkskarnas press. 

 

Innan Benny och Roger stod klara som första finallag hade man slagit ut både Rickard Nilsson/Jimmy Lagerqvist och Jessica Johansson/Jenny Hamberg. Ifall man lägger ihop norrmännen resultat i dessa matcher kan man se att de verkligen har spelat bra, ett slutresultat på 39-7, IMPONERANDE!

 

Lindome bouleklubb önskar alla pristagare från helgen ett stort grattis och ett stort tack för att ni ville komma till oss och vår 26e upplaga av Lindomespelen. Hoppas vi ses nästa år igen!

 

Lindome bouleklubbs styrelse vill också ägna ett stort tack till alla medlemmar som har hjälpt till under helgen! Allt från banläggning till sekretariat till cafeteria har sköts helt utmärkt och ni skall ha ett stort tack för det ni som har hjälpt till!

 

Med vänliga hälsningar Lindome Bouleklubb från ett vindstilla Lindome.

Skribent: Niklas Carlén
 

Postadress:
Lindome BK - Boule
Ordf. Peter Bolin, Pl 4351 (Hällesåkersvägen 7)
43735 Lindome

Besöksadress:
Lindome Boulehall, Hällesåkersvägen 7
43791 Lindome

Kontakt:
Tel: +46704200208
E-post: This is a mailto link

Se all info