Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Under sensommaren och hösten rullar Gymnastikförbundet ut flera nya kurser. Det första lanseringsdatumet att hålla koll på är 1 augusti. Då lanseras fem nya kurser i Truppgymnastik, Trampolin som hjälpredskap och Idrottsnutrition och återhämtning.
 
Nu har anmälan till SM i parkour 2021 öppnat.
 
 
Detta OS kan Sverige för första gången på 37 år stoltsera med att skicka två gymnaster. Jonna Adlerteg från den kvinnliga artistiska gymnastiken och så OS-debutanten David Rumbutis från den manliga artistiska gymnastiken.
 
Nu har landslaget i truppgymnastik 2021 tagits ut, det gäller både juniorer och seniorer i klasserna dam, herr och mixed.
 

Jonna är redo för OS

(2021-07-06 13:51)
Det är 17 dagar kvar till OS. Det OS som skulle gå i Tokyo 2020 men som, precis som det mesta, blev inställt och uppskjutet. Jonna Adlerteg är en av två svenska gymnaster som blivit uttagna att åka dit och representera Sverige.  
 
Ett efterlängtat SM i parkour genomförs den 4 september 2021 i Stockholm.
 
Gymnastikförbundet har rekryterat en ny medarbetare som kommer ansvara för arbetet med att skapa långsiktiga relationer med nya och befintliga samarbetspartners.
 
 
Idag skickades Gymnastikförbundets nyhetsbrev, Aktuellt, ut för juni månad. Prenumerera för att läsa om viktiga frågor inom Svensk Gymnastik.
 
Den kostnadsfria workshop om psykisk hälsa och ohälsa flyttas fram till den 7 september kl.19.00 - 20.30. Workshoppen riktar sig till dig som är ung ledare och aktiv.
 
 
I Anadia i Portugal lyckades Lina Sjöberg ta hem ytterligare en medalj i världscupen i DMT. Idag blev det ett brons. Linus Oledal kom på en fin fjärdeplats i herrarnas DMT-final.
 
Gustav Tingelöf och Linus Oledal tog sig under dagen till final i DMT. Under söndagen får de sällskap av Alva Lemoine och Alice Flensburg som är i final i synkron trampolin. Då ger sig även Lina Sjöberg in i DMT hoppningen.
 
Riksidrottsstyrelsen har beslutat att fördela drygt 220 miljoner kronor mellan samtliga specialidrottsförbund för att bidra till idrottsrörelsens första steg till återstart under 2021. Elva av de miljonerna går till Gymnastikförbundet.
 

facebook.se/lskgymnastik

lsk-logo-small-gymnastik

Ange alt-text här.

             10% rabatt

för medlemmar i Linghems SK

Postadress:
Linghems SK - Gymnastik
Box 57
58565 Linghem

Kontakt:
Tel: 01379092
E-post: info@lskgymnastik.se

Se all info