Hoppa till sidans innehåll

Trupp


LSK gymnastik har truppverksamhet för de barn och ungdomar som vill satsa mer på gymnastiken och tävla för vår förening. Sedan en tid tillbaka har det funnits en trupp där det nu finns deltagare i åldrarna 2007-2000. Till våren kommer vi att få tillskott av en ny ledare och kan då starta en truppgrupp till. Bägge grupperna kommer att tävla men den nya kommer att tävla på en lägre nivå. Vi kommer att kalla grupperna Trupp Grön (nystartad) och Trupp Svart (gamla truppen)

I Trupp Svart kan vi ha ca 15-20 deltagare för att kunna ha bra kvalitet på träningarna och kunna åka iväg på tävlingar. Vi tar därför in nya deltagare då några slutar. Det brukar bli i början på hösten och ibland på våren.

I Trupp Grön kan vi ha ca 15 deltagare för att få bra kvalitet på träningarna och kunna delta i tävlingar. Gruppen startas till våren 2019 med nyintag.

Att vara med i truppgrupper innebär träning på lite högre nivå och för att det ska fungera bra för befintliga och nya deltagare är det viktigt att alla strävar mot samma mål och jobbar bra som grupp. Därför finns det en del kriterier som du bör uppfylla. Detta är dels gymnastiska kriterier men även en del regler som man måste vara villig att följa.

Vi har lite olika kriterier för Trupp Grön och Trupp Svart

Om du är intresserad av att tävla i truppgymnastik kan du läsa om kriterier under Trupp Grön resp Trupp Svart och fundera på om du uppfyller dem eller om det är något du behöver öva lite mer på först. Längst ner på resp sida finns en länk till ett formulär om du vill göra en intresseanmälan.

Uppdaterad: 27 MAR 2018 22:50

facebook.se/lskgymnastik

lsk-logo-small-gymnastik

Ange alt-text här.

             10% rabatt

för medlemmar i Linghems SK

Postadress:
Linghems SK - Gymnastik
Box 57
58565 Linghem

Kontakt:
Tel: 01379092
E-post: This is a mailto link

Se all info