Hoppa till sidans innehåll

Info om poolspelen

28 OKT 2011 21:21
Inför kommande poolspel kommer här lite information. Helgen v. 45 börjar årets poolspel i Östergötland, därefter enligt bifogat spelschema (vi är LHC:Röd, Svart, Gul och Grön). Vår grupp deltar med 4 lag för att alla ska få möjlighet att spela mycket på dessa sammandrag.
  • Skapad: 28 OKT 2011 21:21

Målvakter kommer att roteras mellan de som valt att vara målvakter (dvs inte de som bara vill prova på) enligt Thomas målvaktsschema. Vi har delat in truppen i 8 st. grupper efter var man bor i Linköping för att underlätta samåkning  och i grunden kommer alla att spela med alla och spela ett sammandrag på hemmaplan i Ljungsbro. För att få till så att alla får ett poolspel på hemmaplan så har vi fått tumma lite på att alla får spela med alla (svårt exelproblem som v kanske löser). Grupperna delas in två och två för att bilda lag till varje poolspel, vilka roteras så att man får spela med olika grupper i stort sett varje poolspel. Respektive grupp hålls ihop så gott det går med tanke på målvaktsbiten (i några grupper finns det flera målvakter som då kan få spela med en annan grupp då de ska stå i mål).

 

Gruppindelning återkommer vi med i vecka 45. Vi kommer att skicka ut mail inför varje poolspel med kallelse och kan man inte delta så måste man maila Peter innan. Blir man sjuk med kort varsel ringer man Bosse (0734-189742).

 

I samband med att vi arrangerar poolspel i Ljungsbro så kommer vi att behöva förldrar som hjälper till i sekretatriatet, vi återkommer om det när det är dags för detta.

 

En pdf fil med schema finns i Arkiv\Dokument

  

 

Skribent: Peter Norburg

Postadress:
Linköping HC - Ishockey
Stångebrohallen, Gumpekullavägen 3
58278 Linköping

Besöksadress:
Stångebrohallen
58278 Linköping

Kontakt:
Tel: +4613371197
Fax: +4613371297
E-post: This is a mailto link

Se all info